26 d'abril de 2024

Manlleu participa a la jornada «La recollida porta a porta: l'hora de les grans ciutats»

La regidora Maite Anglada va explicar l'imminent posada en marxa del projecte al municipi

elter.net 19 de gener de 2022 a les 10:47
La jornada es va poder veure en format digital | elter.net

La regidora de Media Ambient de l’Ajuntament de Manlleu, Maite Anglada, va participar en una jornada sobre el sistema de recollida porta a porta per explicar la imminent implantació d’aquest sistema a la ciutat.


La xerrada va ser organitzada per l’Agència de Residus de Catalunya i l’Associació de Municipis Catalans per la Recollida Porta a Porta. A la jornada van participar representants tècnics i polítics europeus i catalans que van aportar coneixement en relació amb el marc legal i futur en l’àmbit dels residus, així com experiències de ciutats que tenen la recollida porta a porta implantada des de fa molts anys. Els diferents ponents van coincidir en assenyalar el porta a porta com el model més eficient pel que fa a la recollida de residus.


La regidora de Manlleu va participar en la taula rodona "L'hora de les ciutats mitjanes i grans de Catalunya", juntament amb representants de Vilanova i la Geltrú, Ripollet, Vic i Cervelló, municipis de més de 10.000 habitants que han decidit canviar la recollida de residus cap al model porta a porta. Pel que fa a Manlleu, Maite Anglada va explicar com serà el model que s’implementarà al municipi i en quina fase es troba el projecte. Si bé es farà de manera gradual i per fases, l’execució del contracte recentment adjudicat ha de permetre canviar el model de recollida de residus i implantar el porta a porta a tot el municipi aquest any 2022.

Etiquetes:
Societat