26 d'abril de 2024

L'INS Antoni Pous i Guillem Roma uneixen forces en un projecte musical inclusiu

«Khoreia» és una activitat que va començar el 2018 per treballar la cohesió social a través de la música i el ball

elter.net 20 de gener de 2022 a les 11:06
El vídeo es pot veure a Youtube

En un projecte que es va iniciar el curs 2018-2019 i que fomenta la inclusió i la cohesió social, l’Institut Antoni Pous i el cantant manlleuenc Guillem Roma han unit forces per presentar un nou videoclip en el marc del projecte “Khoreia”.


Es tracta d’un vídeo musical titulat “Singing all together” produït per Roma i interpretat per alumnes i professors del centre de secundària i batxillerat. “Khoreia”, un terme que a l’antiga Grècia es referia a l’art de cantar i ballar en grup, és un projecte que planteja el repte de conèixer quina classe seria capaç d’aprendre, cantar i ballar el cànon a cinc veus que la coral de l’institut havia preparat. Al final del projecte, van ser sis les classes (dues de 1r d’ESO i una de 2n, 3r i 4t) les que ho van aconseguir.


El cor “Khoreia”, amb una setantena de cantaires, ha posat la veu en aquest videoclip on els protagonistes son els alumnes i el professorat del centre. El curs passat, la pandèmia no va permetre assajos de la coral, i es va dur a terme una activitat de Nadal que va comptar amb la col·laboració dels músics Roger Usart, Santi Serratosa i Guillem Roma, titulada “Antoni Pous & Roger Usart: La vida que pren”. Enguany han pogut reprendre els assajos i dur a terme el projecte “Singing all together”.


Etiquetes:
Societat