25 d'abril de 2024

El Martinelia CP Manlleu rep aquest vespre el Noia amb la urgència de tornar a puntuar

L'equip femení ajorna el seu partit a causa de la covid i l'AEC Manlleu es desplaça al camp del Can Vidalet

Raimon Roma 21 de gener de 2022 a les 12:08
El primer equip manlleuenc rep la visita del Noia de Roc Pujadas | CP Manlleu

Després que el partit de la setmana passada a la pista de l’Alcobendas se suspengués a causa de la Covid, aquest vespre, a partir de les 9, el Martinelia CP Manlleu comença la segona volta de l’OK Lliga rebent a casa el Noia Freixenet.


Els manlleuencs, que tots just avui veuen com alguns dels seus jugadors acaben el confinament i, per tant, fa més d’una setmana que no entrenen, comencen el segon tram del campionat amb urgències de sumar punts, ja que encadenen cinc derrotes consecutives que el mantenen fora del descens directe però a la zona vermella de la classificació. Un dels entrenadors de l’equip manlleuenc, Arnau Casanovas, destaca que l’equip arriba “amb problemes d’entrenaments, però amb il·lusió de complicar la vida al Noia”. De fet, en el duel de la primera volta el conjunt manlleuenc ja va ser capaç de guanyar a Sant Sadurní i volen repetir la fita. No serà fàcil, aquest vespre, davant un Noia més rodat que aleshores i en plena lluita per continuar optant a places europees. El duel es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu.


El duel del femení amb el Telecable Gijón, ajornat


El conjunt asturià anunciava aquest mateix divendres que, a causa de la Covid-19, el duel contra el Martinelia CP Manlleu corresponent a la jornada 11 de l’OK Lliga femenina, que s’havia de disputar aquest dissabte al migdia, queda ajornat. Era un dels duels de la jornada i un dels més disputats de la fase regular, però aquesta setmana l’equip manlleuenc descansarà i podrà preparar amb més temps el partit de la setmana vinent a l’exigent pista del Cerdanyola.


L’AEC Manlleu comença la segona volta a Can Vidalet


En futbol, l’AEC Manlleu veia trencada l’excel·lent ratxa de victòries consecutives la setmana passada, després de perdre al camp de l’Atlètic Sant Just. Els manlleuencs, tot i no fer un partit dolent, no van aconseguir veure la porteria rival i van encaixar la tercera derrota del curs.


Després de passar pàgina d’aquesta desfeta, l’equip de Manel Sala comença aquest diumenge (12:30h) la segona volta del campionat de Primera Catalana. Els manlleuencs tornen a jugar a domicili, en aquest cas al complicat camp del Can Vidalet, equip que lluita per estar a la zona alta de la classificació. Els d’Esplugues de Llobregat son sisens amb 22 punts, mentre que el Manlleu es manté líder amb 28, dos més que el segon classificat, el Tona. El Can Vidalet-Manlleu es disputarà aquest diumenge, 23 de gener, a les 12:30h i es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu.


Finalment, destacar que el primer equip del Club Esportiu Futbol Sala Manlleu rep aquest dissabte (18:30h) el Vilamajor. Serà el primer partit del 2022 pels d’Alberto Cárdenas, que no competeixen des del 18 de desembre. El rival d’aquest dissabte és el tercer classificat, una prova de foc pels manlleuencs, que es troben a l’equador de la classificació.

Etiquetes:
Esports