26 d'abril de 2024

El Casal Popular Boira Baixa presenta el llibre «Difon la idea!» de Martí Puig, Jordi Padró i Pep Garcia

L'esdeveniment tindrà lloc avui a les 19h al local de l'entitat de Manlleu

elter.net 22 de gener de 2022 a les 12:50
El Casal Popular Boira Baixa ha reprès l'activitat "Converses literàries" | Boira Baixa

El Casal Popular Boira Baixa acollirà la presentació del llibre “Difon la idea! Memòria gràfica de l’Esquerra Independentista. Adhesius (1969-2019)” publicat per Pol•len Edicions.


L’esdeveniment, que tindrà lloc avui a les 19h al local de l'entitat, anirà a càrrec del responsable del Fons d’Adhesius de Lluita i Temàtica Independentista (FALTI), Martí Puig; que alhora és un dels autors de l’obra, juntament amb Jordi Padró i Pep Garcia. “Difon la idea!” aprofundeix en la història de l’Esquerra Independentista a través dels seus adhesius. L’obra recull la memòria gràfica del moviment polític des de la fundació del PSAN (1968-1969) fins a les detencions arran de les protestes contra les sentències dels presos polítics (2019). El llibre conté 1.090 adhesius en el color original, separats per temàtiques.  


També aquesta setmana, el Casal Popular Boira Baixa ha reprès l'activitat "Converses literàries". La segona edició de la proposta, estrenada durant el mes de desembre, va arrencar el passat dijous amb el comentari del llibre "Boulder" d'Eva Baltasar.    

Etiquetes:
Cultura