25 d'abril de 2024

Torna el curs d'Atenció Sociosanitària i el programa SEFED de l'OPE Formació

Les dues propostes estan pensades per donar resposta a sectors amb alta demanda de personal qualificat

elter.net 22 de gener de 2022 a les 16:28
Per a més informació podeu consultar la pàgina web de l'OPE Manlleu

El Servei d'OPE Formació ha iniciat aquesta setmana la sisena edició del curs amb certificat de professionalitat d'Atenció Sociosanitària i reprèn el programa SEFED (Simulació d'empreses amb finalitats educatives).


La formació sociosanitària, en el marc del Centre de Formació en Serveis a la Comunitat, pretén donar resposta a un sector amb alta demanda de personal qualificat. El curs té una durada de 490 hores i permet obtenir el Certificat de Professionalitat que habilita per treballar com a gericultor, auxiliar d'ajuda a domicili i cuidador de persones amb dependència o discapacitat. També inclou estades a diverses residències i centres assistencials de la comarca.


Enguany, es recupera el programa SEFED, la formació professionalitzadora d'Activitats de Gestió Administrativa. L'alumnat du a terme un projecte, en el qual treballa des del primer dia, que s'aproxima a la realitat de la gestió administrativa d'una empresa. El mes de setembre, els estudiants podran fer pràctiques a diverses empreses i aconseguir el Certificat de Professionalitat.


Per a més informació podeu consultar la pàgina web de l'OPE Manlleu o contactar al Lab Manlleu trucant al 937 82 71 61 o enviant un correu a lab@manlleu.cat.

Etiquetes:
Societat