26 d'abril de 2024

L'Ajuntament presenta el curtmetratge «Desetiqueta'm Manlleu» sobre diversitats cognitives

L'acte tindrà lloc el pròxim dijous 24 de febrer a les 19h al Museu del Ter

elter.net 20 de febrer de 2022 a les 16:58
La projecció anirà seguida d'una conversa entre els assistents

L'Ajuntament de Manlleu ha organitzat una xerrada-debat que té per objectiu donar visibilitat a les diversitats cognitives i els trastorns d’aprenentatge. L’acte tindrà lloc al Museu del Ter el pròxim dijous 24 de febrer a les 19h.


L'esdeveniment, emmarcat dins la programació de Xarxampa, comptarà amb la projecció del curtmetratge “Desetiqueta’m Manlleu”, una peça audiovisual que recull el testimoni de diversos alumnes de la ciutat amb diferències d’aprenentatge i de les psicopedagogues Cristina Beltrán i Clàudia Bassaganya.


La projecció anirà seguida d’una conversa entre els assistents, que estarà dinamitzada pel president i cofundador de l’associació ADAI, Marc Póo. Segons l'ADAI, avui en dia encara no es dona suficient importància als trastorns d'aprenentatge i per això cal organitzar iniciatives com aquesta per parlar d'aquesta qüestió i perdre-hi la por.


L'ens local ha treballat conjuntament amb l'associació per elaborar aquesta peça audiovisual. L'esdeveniment, obert a tota la ciutadania, però especialment adreçat a famílies i joves, serà totalment gratuït.


 


 

Etiquetes:
Societat