24 d'abril de 2024

Sònia Colomo fa les Amèriques amb bicicleta

La manlleuenca inicia una ruta de més de 13.000 quilòmetres al costat del torellonenc Eloi Miquel

elter.net 25 de gener de 2022 a les 10:14
Sònia Colomo, pedalant per Baja Divide, a la Baixa Califòrnia | @wheelprintstories

Un mes i mig després de guanyar la prova “Across Andes”, la ciclista manlleuenca Sònia Colomo comença de nou un viatge a l’altra banda de l’Atlàntic per afrontar un repte esportiu i personal de grans dimensions.


Al costat del torellonenc Eloi Miquel, Colomo engega un periple que els portarà a creuar les Amèriques des de San Diego, als Estats Units, fins a la Patagònia, entre Xile i Argentina. En total, més de 13.000 quilòmetres i mesos de trajectes en bicicleta, concretament en la modalitat bickpacking, que ja van començar fa uns dies fins a arribar a Mèxic, on es troben actualment. A més, la Sònia i l’Eloi comparteixen el seu dia a dia i la seva experiència a través del canal de Youtube i a l’Instagram de “Wheel Print Stories”, nom amb el qual han batejat el projecte.


Tant la Sònia com l’Eloi han deixat les seves feines i abandonat la seva rutina diària per endinsar-se en aquesta aventura de superació. Durant aquests mesos creuaran amb bicicleta països com Mèxic, Guatemala, i l’Equador fins a arribar a la Patagònia.

Etiquetes:
Esports