25 d'abril de 2024

El Club Escacs Manlleu comença la temporada amb l'objectiu de refer-se de les seqüeles de la pandèmia

El primer equip va renunciar a jugar a Preferent per falta de jugadors a causa de la Covid-19

elter.net 27 de gener de 2022 a les 17:56
El Club Escacs Manlleu va començar la lliga el passat cap de setmana

El passat cap de setmana el Club Escacs Manlleu va començar una nova temporada oficial. Ho fa, enguany, amb dos equips competint a Primera i Segona Provincial, renunciant així a Preferent a causa de la pandèmia.


I és que el president de l’entitat, Roger Saborit, explica que “molta gent no va voler renovar la fitxa” per la incertesa de si es podria jugar o no i per les mesures sanitàries. “Alguns dels jugadors no tenien clar si volien jugar aquesta temporada”, destaca Saborit. Per aquest motiu, han hagut de reduir el nombre de jugadors per equip i amb deu membres entre els dos conjunts del club cobreixen els partits de cada cap de setmana, que el Club Escacs Manlleu torna a jugar després de gairebé dos anys sense fer-ho. En la primera jornada, el primer equip va guanyar al Sant Cugat i el segon equip, va repetir èxit contra el Taradell. Aquesta setmana els dos equips es desplaçaran a Cardedeu per jugar contra els conjunts locals.


Els jugadors i membres del Club Escacs Manlleu es troben els dimarts, de les 18:30h fins a les 20h a Can Puget, on ofereixen classes de diferents nivells per a tots i totes les interessades.

Etiquetes:
Esports