27 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu no aconsegueix passar de l'empat contra el Júpiter i perd el lideratge de Primera Catalana

Victòria vital del CP Manlleu per la permanència (3-1)

elter.net 30 de gener de 2022 a les 17:32
Els pals han jugat una mala passada al conjunt entrenat per Manel Sala | elter.net

L’AEC Manlleu va perdre el lideratge del grup 2 de Primera Catalana després d’empatar aquest diumenge, a casa, davant del Júpiter (1-1). Els pals van jugar una mala passada al conjunt entrenat per Manel Sala, que encadenen tres partits sense guanyar.

L’equip manlleuenc va tenir diverses oportunitats perilloses que no van entrar per poc. Tot i això, van ser els barcelonins els que es van avançar en el marcador amb una rematada de Brahim a l’interior de l’àrea (21’). Pocs minuts després, en l’equador de la primera meitat, Marc Grifell empatava el partit amb un xut a pilota parada. El duel quedava pendent de resoldre’s a la segona meitat.

El Manlleu ho va seguir provant, però li va faltar fluïdesa i encert en atac. De nou, el conjunt visitant va estavellar una pilota al travesser. Per la seva banda, el Júpiter es va tancar el darrere i mirava d’aprofitar els contraatacs per sorprendre al conjunt manlleuenc. Al final, cap dels dos equips aconseguia marcar. L’entrenador de l’AEC Manlleu, Manel Sala, explicava als micròfons de Ràdio Manlleu que va ser “un partit d’aquells que ho intentes i no pots”. El Manlleu encadena una derrota i dos empats i veu com el Tona li pren la primera posició. La setmana que ve, l’AEC Manlleu buscarà la victòria al camp del Sabadell Nord.

El CP Manlleu domina i guanya el partit contra el Palafrugell, un rival directe

El Martinelia CP Manlleu masculí es va enfrontar diumenge a la tarda al Palafrugell en un partit decisiu per la permanència. L’equip entrenat per Quim Casalí i Arnau Casanovas va aprofitar els primers minuts d’adaptació de l’equip rival i Biel Pujadas va encetar el marcador quan tot just s’havien jugat sis minuts.

Durant la primera meitat, domini del Manlleu que, tot i això, va tenir dues faltes directes en contra, que Arcas aturava, i els corresponents quatre minuts amb inferioritat numèrica. El Manlleu va tenir dues oportunitats clares, un penal a favor que Biel Pujadas no va poder transformar i un contraatac de Pol Franci sol davant del porter que tampoc va arribar a bon port. Malgrat que el conjunt local era qui més ho provava, va ser el Palafrugell qui empatava el partit. Tot i això, la reacció del Manlleu no es va fer esperar i David Navarro, amb un xut potent des de fora l’àrea, marcava el segon.

Inici esplèndid de la segona meitat pels interessos manlleuencs, gràcies un gol de Dídac Alonso (3-1). El Manlleu va continuar tenint el control del partit, però malgrat arribar diverses vegades a la porteria rival i gaudir de llargues possessions, no va aconseguir ampliar la diferència. El Martinelia CP Manlleu trenca una mala ratxa que es va allargar durant set jornades i suma la primera victòria des del 29 d’octubre, quan va guanyar contra l’Igualada. D’aquesta manera, el conjunt local abandona la zona de descens directe i dimecres recupera el partit a la pista de l’Alcobendas, en un altre enfrontament que serà clau per les aspiracions manlleuenques de salvació.

El CEFS Manlleu empata al camp del Sant Cugat (3-3)

El CEFS Manlleu va visitar dissabte el camp del Sant Cugat, que actualment ocupa la novena posició a la Lliga Divisió Honor Catalana. La 14a jornada va començar malament pels interessos manlleuencs, ja que el Sant Cugat es va avançar al marcador amb un gol de Josep Puig (6’). Després, tres minuts per capgirar el partit. Els gols de Moha Darka (2) i de Moha van posar al Manlleu per davant en el marcador. Tot i això, dues dianes de l’equip rival a l’inici de la segona meitat van posar l’empat. El pròxim duel serà contra el Santa Coloma, cinquè en la classificació.