26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu es retroba amb la victòria al camp del Sabadell Nord (0-1)

D'altra banda, un gol a l'últim segon li treu els punts del triomf al CP Manlleu (3-3)

elter.net 6 de febrer de 2022 a les 13:40
Segona meitat més caòtica i amb un ritme més baix | Marina Arisa

Superioritat de l’AEC Manlleu davant el Sabadell Nord, penúltim en la classificació de Primera Catalana, que no es va traduir en més gols (0-1). Una única diana de Pagès al minut 31 de la primera meitat va donar els tres punts a l’equip entrenat per Manel Sala.

Bones sensacions en els primers minuts de partit. El conjunt manlleuenc va agafar el control i va gaudir de diverses ocasions perilloses, fins a quatre xuts a porteria durant el primer quart d’hora. La més clara de totes, l’u contra u de Pagès contra el porter rival, després d’una recuperació de Rafel, que va acabar en gol.

La segona meitat més caòtica i amb un ritme més baix. El Manlleu va tenir un parell d’oportunitats per ampliar la diferència i sentenciar el partit, un remat de Costa i un xut de Julià dins l’àrea, que no van poder transformar. Amb només un gol de diferència, el Sabadell ho va intentar amb diverses centrades, que no van trobar rematador. Tot i el patiment dels últims minuts, el conjunt manlleuenc es va endur els tres punts i continua lluitant amb el Tona, que també va guanyar, pel lideratge.

Empat cruel del Martinelia CP Manlleu a Lleida (3-3)

La 17a jornada de la Parlem OK Lliga va enfrontar aquest diumenge al matí el Lleida, cinquè en la classificació, i el Martinelia CP Manlleu (3-3). L’equip entrenat per Quim Casalí i Arnau Casanovas va firmar un gran partit, on els jugadors manlleuencs van saber aprofitar els errors defensius de l’equip contrari amb efectivitat i solidesa en el seu joc. Malgrat tot, el Lleida ho va intentar fins al final i va acabar trobant el forat per empatar en l’últim sospir.

El partit no tenia dominador. Durant el primer temps, el domini del joc es va repartir entre els dos conjunts. Una gran jugada d’equip va significar el primer gol per l’equip manlleuenc, després que una passada al segon pal del capità Biel Pujadas la rematés al fons de la xarxa Dídac Alonso. També de remat, però aquest cop des de fora l’àrea, Joan Cañellas posava l’empat al minut 9 de partit. Borregán va marcar el segon del Manlleu aprofitant un error defensiu dels lleidatans, deu minuts després.

Xavier Arcas i Martí Serra, els porters, van evitar que el resultat s’ampliés fins als últims deu minuts de partit. Jugada calcada al primer gol, que no va acabar a gol, però Marc Pujadas aprofitava un mal refús per empènyer la pilota al fons de la porteria i guanyar distància (1-3). Tot i la superioritat numèrica que tenia el Manlleu per una targeta vermella a Bruno Di Benedetto, el Lleida va aconseguir desviar una pilota penjada dins l’àrea per superar novament Arcas. L’emoció es va mantenir fins al final, amb els dos equips amb nou faltes i amb el Lleida jugant els darrers instants sense porter. A l’últim segon, amb el temps pràcticament esgotat, el Lleida empatava en un final cruel pels interessos manlleuencs.

Derrota contundent del CEFS Manlleu contra el Santa Coloma (2-9)

Domini absolut de l’equip barceloní. El conjunt entrenat per Alberto Cárdenas no va poder frenar l’ofensiva del rival, que abans del descans ja guanyava 0 a 4. Moha Darka (23’) i Sergi Vargas (27’) van marcar els dos gols manlleuencs, però ben aviat el Santa Coloma va reprendre la pluja de gols.

Ara mateix, l’equip manlleuenc ocupa la vuitena posició en la classificació del grup 1 de la Lliga Divisió Honor Catalana. La setmana que ve el CEFS Manlleu visitarà el camp del Sant Julià de Ramis, sisè.