26 d'abril de 2024

Eva Font serà la candidata d'Esquerra Republicana a les pròximes eleccions municipals

L'actual regidora de Cultura i Mitjans de Comunicació agafarà el relleu d'Àlex Garrido al capdavant del partit

elter.net 21 de febrer de 2022 a les 11:14
Eva Font és regidora des de les municipals del 2019 | elter.net

Queda poc més d’un any per les pròximes eleccions municipals i Esquerra Republicana va fer oficial que Eva Font serà la candidata a l’alcaldia al maig del 2023.


Així es va plasmar aquest dilluns al vespre. L’actual regidora de Cultura i Mitjans de Comunicació agafarà el relleu de l’actual alcalde, Àlex Garrido, que ja va anunciar fa mesos que no repetiria com a cap de llista al 2023. Eva Font va ser l’única candidata del partit que va presentar candidatura i aquest dilluns a la tarda, durant el congrés d’ERC celebrat a la sala d’exposicions de Can Puget, es va fer la votació final després que divendres passat ho aprovés la Comissió Organitzadora del Congrés.


Eva Font forma part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Manlleu des de les eleccions municipals del 2019, sent la regidora de Cultura i Mitjans de Comunicació i la cinquena tinent alcalde. Font es convertirà en alcaldable per ERC el 2023 substituint Àlex Garrido, que haurà estat dues legislatures (2015-2023) al capdavant de l’executiu. Serà la primera dona en ser cap de llista pel partit republicà a Manlleu.


 

Etiquetes:
Política Municipal