26 d'abril de 2024

La Biblioteca de Manlleu commemora el Dia Mundial de la Poesia amb tres propostes que tindran lloc durant el març

El concert Rumbesia: del negre al blanc, el Club de lectura De Clàssics i Els Vespres Malgastats

elter.net 26 de febrer de 2022 a les 09:51
El 3, 16 i 31 de març tindran lloc les activitats proposades per la Biblioteca de Manlleu | elter.net

La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA se suma a la celebració del Dia Mundial de la Poesia, que es festeja el 21 de març, amb tres propostes que giren entorn de la poesia: el concert Rumbesia: del negre al blanc, el Club de lectura De Clàssics i Els Vespres Malgastats.


L’activitat que obrirà la celebració serà el recital-concert Rumbesia: del negre al blanc, a càrrec del grup La última y nos vamos, format per Titojose i Jordi Esteve. L’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu acollirà l’esdeveniment el pròxim dijous 3 de març a les 19h. Jazz, rumba, bossa nova, kumbia i la col·laboració de la Penya Flamenca de Manlleu, que també celebra les seves Jornades Culturals amb motiu del Dia d’Andalusia.


“La Fàbrica” de Miquel Martí i Pol és l’obra escollida per a la pròxima reunió del Club de lectura De Clàssics que es farà el 16 de març. En aquesta ocasió, la trobada tindrà lloc a la Fundació Miquel Martí i Pol de Roda de Ter i serà conduïda per Teresa Sanglas. També s’aprofitarà per fer una visita comentada a La Blava, protagonista principal del poemari, que celebra el cinquantenari de la seva primera publicació.


 La proposta cultural finalitzarà el 31 de març amb una nova sessió d’Els Vespres Malgastats, una conversa entre dos poetes catalans que parlen sobre les seves respectives obres. L’edició d’enguany, que serà la 5a, començarà a la Biblioteca de Manlleu i passarà per diverses biblioteques de la comarca. L’equip de La Malgastada desvelarà els noms dels poetes i artistes convidats al mes de març.

Etiquetes:
Cultura