26 d'abril de 2024

La plaça es tornarà a omplir de vida el dia de Sant Jordi

Dos anys després, entitats, centres escolars, llibreries i comerços de flors muntaran parades de llibres i de roses

elter.net 3 de març de 2022 a les 09:46
Els paradistes tornaran a ser protagonistes per Sant Jordi | Constanci Navarro

El pròxim 23 d’abril, a Manlleu, es tornarà a celebrar el dia de Sant Jordi tal com el coneixíem abans de la pandèmia. La plaça Fra Bernadí i altres racons de la ciutat s’ompliren de parades on es vendran, principalment, llibres i roses.


Per aquest motiu, s’ha obert el tràmit per sol·licitar instal·lar una parada el 23 d’abril. La participació en la fira està oberta a empreses i professionals del municipi, entitats i centres educatius de  Manlleu o bé de fora del municipi, sempre que tinguin una activitat directament vinculada amb la temàtica de la fira o un projecte en el qual col·labori l'Ajuntament de Manlleu. Les parades es poden posar del 22 al 24 d’abril davant de la seu social seguint en tot moment les mesures d’higiene i de seguretat.


Per formar part de la fira caldrà, entre d’altres, que els paradistes disposin d’una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil, comptar amb un responsable major d’edat present durant tot moment en la parada i cada empresa o entitat pot demanar un màxim de dues parades. El tràmit es pot fer en aquest enllaç.

Etiquetes:
Cultura