27 d'abril de 2024

Ciutadans comença a dissenyar el full de ruta per presentar-se a les eleccions municipals de Manlleu del 2023

Javier Jiménez, portaveu a la ciutat, es postula com a candidat; l'any 2019 no van aconseguir cap regidor (346 vots)

elter.net 3 de març de 2022 a les 11:41
Javie Jiménez, portaveu del grup a la ciutat | Cs Manlleu

Queda poc més d’un any perquè comenci la campanya electoral per les eleccions municipals del 2023 i els partits polítics ja comencen a moure fitxa de cara als comicis del maig de l’any que ve.


La setmana passada coneixíem que Eva Font serà la candidata d’Esquerra Republicana i, el passat cap de setmana, era el grup polític Ciutadans qui confirmava que es presentaria a les eleccions municipals de Manlleu i que iniciaven el camí “dissenyant el programa electoral” i “assentant les bases del partit” per afrontar els comicis. El portaveu a Manlleu de la formació taronja i principal candidat a ser el cap de llista, Javier Jiménez, explicava que “hi ha molta gent que aposta per les polítiques liberals, que en té confiança i que sap que tenim un projecte útil i valent, compromès amb el municipalisme i la defensa dels valors constitucionals i la democràcia liberal”.


Ciutadans es va presentar per primer cop a les eleccions municipals de Manlleu el 2019. Van aconseguir 346 vots, un 4,13% del total i es van quedar sense representants al consistori. Només “En Comú Podem” va tenir pitjors resultats. El passat cap de setmana, en una convenció realitzada a Lloret de Mar, Jiménez va assegurar que aposten per “polítiques locals de KM 0” recordant que “el partit està molt viu, ple de valentia i dignitat”. El grup de Ciutadans a Manlleu encara no ha oficialitzat qui serà el cap de llista a les municipals del 2023, però afirmen que es troben de ple treballant en la candidatura.

Etiquetes:
Política Municipal