24 d'abril de 2024

Un gol d'Ignasi Quer i una aturada d'Ivan a l'últim minut donen la victòria a l'AEC Manlleu davant del Santboià (1-0)

En hoquei patins, el CP Manlleu masculí es complica la vida després de perdre el derbi contra el Voltregà (3-6)

elter.net 6 de març de 2022 a les 08:58
Ignasi Quer ha sigut l'autor de l'únic gol del partit | Marina Arisa

Un gol matiner d’Ignasi Quer al minut 4 de partit va donar els tres punts a l’AEC Manlleu, que aquest diumenge a la tarda va rebre la visita del Santboià, cinquè classificat de la Primera Catalana de futbol.


Tret d’aquesta primera diana, poques ocasions per part dels dos conjunts en els primers 45 minuts. Marc Grifell també ho va intentar amb un xut ras, que s’estavellava al pal. En general, predomini de la defensa i molta igualtat. El Santboià va arribar a la porteria rival, sobretot, a través de xuts llunyans, que Iván González va parar sense gaires complicacions.


Els visitants van fer un pas endavant en la segona part i van tancar al Manlleu en el seu camp. El conjunt local se servia dels contraatacs per mirar de crear perill, però Quer i Roquet no s’acabaven d’entendre i no van generar cap oportunitat clara. Els darrers minuts van estar marcats per la intensitat i les protestes, però el resultat no es va moure. Això, en part, per una aturada salvadora del porter Ivan González a l’última acció del partit. Amb el triomf, l’AEC Manlleu manté la segona plaça amb 39 punts, cinc menys que el líder, el Tona. Els de Manel Sala es desplacen la pròxima jornada al camp del Santfeliuenc.


El CP Manlleu perd el derbi amb el Voltregà i es complica la permanència (3-6) 


Les graderies del Pavelló Municipal d’Esports estaven plenes de gom a gom per rebre el derbi osonenc entre el Martinelia CP Manlleu i el Voltregà (3-6). Màxima emoció en el partit corresponent a la jornada 20 de la Parlem OK Lliga. Els dos conjunts necessitaven una victòria per agafar distància a la part baixa de la classificació, però el final els tres punts se’ls va emportar l’equip blanc-i-blau.


El primer gol va arribar a través d’un penal a favor de l’equip rival. Els de Sant Hipòlit van començar el partit tancats al darrere, esperant l’error manlleuenc, però cada cop se sentien més còmodes i es plantaven amb més facilitat dins l’àrea manlleuenca. Arnau Canal va ser l’encarregat de transformar la pena màxima en el primer gol de la nit. Just després de superar uns minuts amb inferioritat numèrica per una targeta blava, el CP Manlleu va rebre el segon gol en contra, en aquest cas, amb un xut exterior de Gerard Teixidó. Biel Pujadas va escurçar distàncies, aprofitant un penal forçat per Dídac Alonso, però el Voltregà va respondre amb dos gols més abans del descans (1-4).


Teixidó va fer la primera diana de la segona meitat, amb un contraatac ràpid que va finalitzar amb un xut des de fora l’àrea. El Manlleu continuava buscant la remuntada, amb un joc més ofensiu, però la diferència de gols era molt gran. Aleix Borregán va marcar el segon del conjunt manlleuenc aprofitant un rebuig, Teixidó va fer el sisè i últim gol del Voltregà i Biel Pujadas va tornar a marcar quan faltaven 2 minuts per acabar el partit. La derrota, combinada amb la victòria del Palafrugell, fa caure el Martinelia CP Manlleu en zona de descens directe. El pròxim cap de setmana visiten l’Igualada.


El CP Manlleu femení continua lluitant pel lideratge de l’OK Lliga (5-4)


El primer equip femení del Martinelia CP Manlleu va rebre divendres a un Vilanova que, malgrat trobar-se a la part baixa de la classificació de l’OK Lliga, va plantar cara (5-4).


El CP Manlleu va sortir a la pista amb les idees clares. Les manlleuenques movien la pilota amb molta velocitat i de seguida rondaven la porteria rival. La primera diana va ser obra d’Elisabet Gurri al minut 7 de la primera meitat. Gurri va resoldre un contraatac amb un xut creuat, que va sorprendre Julia Baldrich. El conjunt local es trobava còmode i això es va traduir en un altre gol al cap de dos minuts. Nara López va aprofitar un rebuig per marcar el segon. Tot i això, el Vilanova no es va arronsar i ho va continuar provant fins que Blanca Angrill, completament sola al segon pal, va enviar la pilota al fons de la porteria. Abans del descans, Anna Ferrer va parar un penal en contra i Nara López i Joana Comas van ampliar la diferència (4-1).


El Manlleu seguia amb el seu atac constant, però la insistència de les vilanovines va propiciar més arribades i oportunitats pel conjunt rival. Com una fletxa, Blanca Angrill es va colar pel mig de la defensa manlleuenca, per fer el segon del seu equip. Maria Díez no va poder convertir la pena màxima en el cinquè, però minuts després ho faria Nara López, amb una rematada des de fora l’àrea. A través d’un gol de falta directa i un altre en l’últim minut, el Vilanova va posar emoció als darrers segons de l’enfrontament, però sense temps d’anar més enllà.


El CEFS Manlleu aconsegueix la segona victòria consecutiva contra el Pineda de Mar (4-2)


El conjunt entrenat per Alberto Cárdenas aconsegueix encadenar dues victòries consecutives, després de derrotar a casa al Pineda de Mar, penúltim en la classificació de Divisió Honor Catalana. Marcos Bautista, Sergi Vargas (2) i Moha Darka van ser els autors dels gols manlleuencs. El pròxim enfrontament serà a casa del Ripollet, que ocupa l’última posició a la taula. El partit serà el diumenge que ve a les 19h. 

Etiquetes:
Esports