25 d'abril de 2024

Programació teatral de l'Associació Teatre Centre del mes de març

Obres i representacions programades a l'Espai Rusiñol

elter.net 9 de març de 2022 a les 12:54
Les representacions es faran a l'Espai Rusiñol | elter.net

L’Associació Teatre Centre presenta la programació d’obres que es realitzaran aquest mes de març a l’Espai Rusiñol.


Amb motiu del Dia de la Dona, aquest 8 de març es va publicar al seu canal de Youtube “Els pastorets i l’adveni... què?”, un vídeo de l’esquetx teatral que fa crítica al clàssic de Folch i Torres, els Pastorets. El dissabte 12 de març, a les 21h, “Contra el progrés i la democràcia”, contes que barregen humor i horror, mort i comèdia, set moments tan estranys com pròxims. Un espectacle divertit, corrosiu i que no deixa indiferent a ningú.


“Nuades”, de la companyia “CorCia”


Tres dones, tres lligams, tres maneres d’enfocar la relació que s’estableix entre dona-home-societat i entre dona-dona. Les diferents inquietuds, les diferents pors les porten a crear vincles, a parlar-ne, a jutjar-se, a entendre’s, a nuar-se. Es podrà veure el 13 de març  a les 18h. Preu de les entrades: 12€ entrada general, 10€ socis/es.


“L'illa del tresor”, la companyia “Teatre Centre Manlleu”


Endinsar-se a la captura del tresor, això és el que han fet els alumnes del Taller de Teatre Infantil del Teatre Centre. Us presenten un clàssic de pirates, “L'illa del tresor!”. Es podrà veure el 27 de març a les 18h. Preu de les entrades: 6€.

Etiquetes:
Cultura