25 d'abril de 2024

El Martinelia CP Manlleu masculí suma la quarta derrota consecutiva a la Parlem OK Lliga (5-2)

Xevi Arcas ha firmat un gran partit i ha evitat que el resultat contra l'Igualada fos més voluminós

elter.net 13 de març de 2022 a les 17:30
Pol Franci i David Navarro han sigut els autors dels gols manlleuencs | Sebas Moncusí

Gerro d’aigua freda només començar. Aleix Marimon feia el primer per l’Igualada quan tot just havien transcorregut 22 segons de partit.

Seguidament, el Manlleu ha tingut una oportunitat clara en forma de falta directa, que Aleix Borregán no ha pogut convertir. L’equip entrenat per Quim Casalí i Arnau Casanovas no estava ben organitzat en defensa i això ha donat moltes oportunitats perilloses al conjunt rival. Xevi Arcas ha defensat el resultat amb diverses intervencions providencials.

Enmig d’aquest caos, Pol Franci ha xutat des del mig de la pista i ha aconseguit empatar el partit (12’). Amb més calma, l’equip visitant ha començat a construir i el segon ha arribat a través d’una jugada d’estratègia a pilota parada. David Navarro ha enviat la pilota al fons de la porteria rival amb un míssil imparable.

En la represa, Bernat Yeste ha capgirat el partit en qüestió de segons. Dues jugades ràpides, una finalitzada amb un xut des de fora de l’àrea i l’altre amb la pilota controlada, i el mateix resultat, dues dianes que han posat per davant en el marcador a l’Igualada. Totes les ocasions de perill fallides de la primera meitat, han entrat a la segona. Marc Carol ha fet el quart al minut 17 amb una rematada dins l’àrea i Yeste ha tornat a marcar amb una jugada individual de gran qualitat (13’). Els dos conjunts han tingut oportunitats de sumar algun gol més, però la pilota no ha volgut entrar.

Amb aquesta, l’equip manlleuenc suma la quarta derrota consecutiva i no aconsegueix una victòria des del gener. El diumenge que ve el Manlleu tindrà una altra oportunitat de trencar aquesta mala dinàmica contra el Reus, quart classificat de la Parlem OK Lliga.