25 d'abril de 2024

«Sis dies corrents», la pel·lícula del Cicle Gaudí d'aquest diumenge

El llargmetratge de la directora Neus Ballús es projectarà al Cinema Casal de Gràcia

elter.net 25 de març de 2022 a les 11:52
Un fragment de la pel·lícula | Cicle Gaudí

L’últim diumenge de cada mes el Cinema Casal de Gràcia acull una pel·lícula en català en el marc del Cicle Gaudí de Cinema, que fa parada en diversos municipis de Catalunya, entre els quals Manlleu.


Aquest pròxim diumenge, a partir de les 19h, es podrà veure “Sis dies corrents”, el tercer llargmetratge de la directora de Mollet del Vallès, Neus Ballús. Es tracta d’un film de gènere híbrid, que conjuga la ficció amb elements prestats de la realitat. Conserva la sensibilitat característica de la seva autora, però aquesta vegada, Ballús s'allunya del drama per endinsar-se en un to aparentment lleuger, convertint la proposta en una singular comèdia.


Basada en situacions i personatges reals, “Sis dies corrents” relata el dia a dia de la vida d’en Moha, en Valero i en Pep, treballadors d'una petita empresa de fontaneria i electricitat a la perifèria de Barcelona. Durant una setmana, en Moha, el més jove, haurà de demostrar que està preparat per substituir el Pep, que es jubila. Però Valero considera que Moha “no dona el perfil”, i dubta que els clients acceptin un treballador marroquí a casa seva. El preu de l’entrada és de 4,5 euros.

Etiquetes:
Cultura