24 d'abril de 2024

30 paraules en desús protagonitzaran la campanya «A l'abril cada paraula val per mil» d'enguany

A Manlleu es podran trobar cartells a l'avinguda de Roma i al passeig de Sant Joan

elter.net 26 de març de 2022 a les 09:32
A partir de l'11 d'abril es podrà començar a respondre al formulari del concurs

El Centre de Normalització Lingüística d’Osona engega una nova edició de la tradicional campanya “A l’abril cada paraula val per mil”. L’acció, que té l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua catalana, arriba a la desena edició.


Enguany s’han preparat trenta cartells diferents, repartits entre diferents comerços osonencs, que contenen un seguit de paraules que comencen a caure en l’oblit. En aquesta ocasió, el CNL d’Osona proposa endevinar el significat d’aquests mots en desús. Tots aquells clients i vianants que hi participin, hauran d’escriure l’opció correcta i esmentar el nom dels comerços on han vist el cartell. D’aquesta manera, optaran als diversos premis que s’ofereixen.


La campanya es mantindrà de l’1 al 30 d’abril i es podrà començar a respondre al formulari del concurs a partir de l’11. En la desena edició, el Centre de Normalització Lingüística d’Osona ha ampliat el nombre d’establiments que tindran cartells. A Manlleu, es podran trobar paraules als aparadors dels comerços que es troben a l’avinguda de Roma i una part del passeig de Sant Joan.

Etiquetes:
Cultura