26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu s'imposa al Vic Riuprimer en un partit obert fins al final (0-2)

L'equip manlleuenc va escurçar distàncies amb el líder, després de la derrota del Tona davant el Vic

elter.net 26 de març de 2022 a les 18:54
El derbi osonenc entre el Vic Riuprimer i l'AEC Manlleu s'ha resolt en victòria manlleuenca | AEC Manlleu

El conjunt entrenat per Manel Sala va sumar tres punts ahir en un partit feixuc marcat per la pluja. El derbi osonenc entre el Vic Riuprimer i l’AEC Manlleu es va resoldre en victòria manlleuenca, però no va ser fins al darrer minut que un gol de Roquet va sentenciat el partit.

L’equip manlleuenc va escurçar distàncies amb el líder de Primera Catalana, després de la derrota del Tona davant el Vic. Grifell va ser l’encarregat d’encetar el marcador amb un gol de falta des de la frontal de l’àrea (38’). La intensitat era la pròpia d’un derbi, però la pluja constant i l’estat del terreny de joc, van dificultar la circulació de la pilota i la creació de jugades. Malgrat que el Manlleu tenia la possessió, li costava generar perill. L’emoció es va mantenir fins al final per la falta d’un altre gol que donés tranquil·litat al conjunt visitant.

El minut 55, l’equip local va tenir una oportunitat d’or per empatar el partit, però una mà providencial de Charly va evitar que el Vic Riuprimer marqués. La intensitat de la primera meitat va anar desapareixent i el ritme de la segona part va ser més lent i calmat. Quan el partit ja es trobava en els últims instants del temps afegit, Roquet va fer el segon amb un xut creuat que va sorprendre al porter rival. Manel Sala va explicar als micròfons de Ràdio Manlleu que "no era fàcil guanyar avui després de la patacada de la setmana passada" i que l'equip seguirà "lluitant fins al final" per aconseguir la primera posició de la categoria "encara que no sigui fàcil".

Els CEFS Manlleu lluita per endur-se els tres punts, però la victòria acaba en mans del Vacarisses

Els CEFS Manlleu va perdre el seu enfrontament contra el Vacarisses, tercer classificat de la Lliga Divisió Honor Catalana (6-3).

L’equip local va ser el primer a marcar, però el conjunt entrenat per Alberto Cárdenas va capgirar la situació en qüestió de 6 minuts. Darkaoui (2) i Sergi Vargas van posar al Manlleu per davant. Tot i aquesta bona reacció, a partir d’aquí, el Vacarisses va començar a enllaçar dianes, va remuntar i guanyar el partit. El pròxim duel serà a casa contra el Girona. El partit es jugarà el dissabte que ve a les 18:30h.