27 d'abril de 2024

Els Vespres Malgastats engegarà el seu cicle de poesia contemporània a Manlleu

David Caño, Silvie Rothkovic i Carme Alcové Sardà seran presents a l'esdeveniment que acollirà la Biblioteca Municipal

Elter.net 27 de març de 2022 a les 12:29
L'acte que obrirà el cicle es farà el pròxim dijous 31 de març a les 19h | Elter.net

Tornen Els Vespres Malgastats, el cicle de poesia contemporània en català i art visual, que enguany voltarà per set biblioteques i dos bibliobusos de la comarca d’Osona.


La proposta arrencarà a Manlleu amb David Caño, Silvie Rothkovic i Carme Alcové Sardà. D'entre l’obra poètica de David Caño hi trobem He vist el futur en 4D (2009), Res és ara ni això (2013) i Un cos preciós per destruir (2019), entre altres. Silvie Rothkovic és l’autora de Pianos i túnels (2013), La nit que és dins el dia (2018) i de Als llacs (2021). L'acte que obrirà el cicle es farà el pròxim dijous 31 de març a les 19h a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA.


La cloenda tindrà lloc el dia 10 de juny a la Biblioteca de Sant Quirze de Besora. Enguany, a més a més, 9 artistes visuals han creat les seves propostes artístiques a partir dels poemes que participen en aquesta edició. La proposta és organitzada per La Malgastada i Les Biblioteques d'Osona i rep la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal d'Osona, la Institució Puig-Porret i La Clota.

Etiquetes:
Cultura