26 d'abril de 2024

El CP Manlleu masculí perd contra el Barça (10-2) i el femení guanya a Girona (0-6)

Cara i creu pels equips manlleuencs d'hoquei patins

elter.net 27 de març de 2022 a les 18:00
Marc Pujadas va marcar el primer gol manlleuenc | Sebas Moncusí

El CP Manlleu masculí va visitar dissabte la pista d’un Barça intractable (10-2). L’equip blaugrana encapçala la classificació de l’OK Lliga amb 64 punts i 155 gols a favor i el Manlleu va intentar aturar l’ofensiva rival, però els gols van anar caient des del minut 7 de partit.

Durant el primer temps, el conjunt visitant va intentar repel·lir l’atac constant del Barça, però el joc elèctric dels blaugranes i una bateria d’oportunitats que s’anaven succeint, van propiciar les primeres dianes. L’equip manlleuenc es va tancar al darrere i esperava a recuperar la pilota per provar alguna cosa, si més no, allunyar la pilota. El Manlleu tenia molts problemes per acostar-se a la porteria contrària. Apostava pel joc exterior, algun xut llunyà i algun contraatac confús. Abans del descans, l’electrònic il·luminava un marcador favorable al conjunt local de 3 a 0.

Dos gols del Barça consecutius van precedir la primera diana del CP Manlleu. Marc Pujadas va robar la pilota al mig de la pista, es va plantar sol davant del porter i va resoldre l’acció amb una aixecada i picada que el porter rival, Aitor Egurrola, no va poder parar. De nou, després de dos gols dels locals, va tornar a ser el torn de l’equip manlleuenc. En aquesta ocasió, Pol Franci va guanyar l’esquena del rival, va encarar el porter i va rematar el rebuig del primer intent. En els darrers minuts, el Barça va tornar a ampliar la diferència, deixant un resultat final de 10 a 2.

El femení guanya a la pista del cuer, el Girona (0-6)

La jornada 19 de l’OK Lliga femenina va enfrontar el Martinelia CP Manlleu contra el Girona CH (0-6). L’equip local va plantar cara i va generar ocasions de perill, que no es van traduir en gol. En els darrers minuts, fruit de la insistència manlleuenca i el cansament de les gironines, van arribar un seguit de gols, que van sentenciar el partit.

Primera meitat igualada entre el Girona CH i el CP Manlleu. L’inici del partit va ser difícil per les manlleuenques, que veien com les gironines aconseguien colar-se pel mig de la seva defensa. El conjunt local també va aprofitar tots els contraatacs i errades defensives, per generar perill. Tot i això, les manlleuenques van aguantar l’ofensiva gironina i a poc a poc van guanyar solidesa en defensa i control en atac. Després de diversos pals i grans parades de la portera rival, Sara Cespedes, Nara López va obrir la llauna quan faltaven tres minuts per acabar la primera meitat, amb un xut des de la frontal de l’àrea.

En el segon temps es va mantenir la mateixa dinàmica de la primera meitat. Els dos equips molt bolcats en l’atac i ocasions constants a cada banda. Malgrat tot, el resultat va seguir igual fins al minut catorze. Joana Comas va ser l’autora del segon gol. La jugadora manlleuenca va poder xutar sola des de fora l’àrea. Quan faltaven 7 minuts per acabar l’enfrontament, el partit es va desencallar i van arribar tots els gols que no havien entrat. Les gironines van acabar pagant el desgast físic de tot el partit i, en els darrers minuts, els hi van faltar les forces per aturar un Manlleu que encara ho provava. Elisabet Gurri (2), Maria Díez i Nara López van inflar el resultat fins al 0 a 6 final.