23 d'abril de 2024

Ordre del dia del ple del mes de març a l'Ajuntament de Manlleu

Es modificaran diverses Ordenances Fiscals i es tractarà l'adjudicació de l'aparcament de la plaça Fra Bernadí

elter.net 27 de març de 2022 a les 18:57
El ple es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu | elter.net

El pròxim dimarts 29 de març a les 19h, se celebrarà a la sala de plens de l’Ajuntament de Manlleu el ple ordinari del mes de març.


Els tres punts més destacats són la modificació de cinc Ordenances Fiscals i el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Manlleu i el Consell Comarcal per a l’assistència tècnica en matèria de protecció civil. També l’aprovació del plec tècnic i administratiu per adjudicar la gestió de l’aparcament de la plaça Fra Bernadí i de la zona blava.


Aquest és l’ordre del dia:


1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.


2. Modificació de les Ordenança Fiscal reguladora de l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana, 3. reguladora de les taxes per la prestació de serveis generals i realització d'activitats administratives, 4. reguladora de la taxa per la utilització de la deixalleria municipal i 5. reguladora del preu/tarifa per la prestació del servei d'escola bressol.


6. Liquidació pressupost exercici 2021.


7.Modificació del pressupost i bases execució. crèdits extraordinaris i suplements 08/2022.


8. Modificació del pressupost. crèdits extraordinaris i suplements 11/2022. Extrajudicials.


9. Extrajudicial de crèdits.


10. Resolucions adoptades pel president contràries a les objeccions efectuades per la intervenció municipal, i les principals anomalies en matèria d'ingressos exercici 2021.


11. Pla Anual de Control Financer 2021.


12. Justificació aportació grups polítics anualitat 2020.


13. Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Manlleu i el Consell Comarcal d'Osona per a l'assistència tècnica en matèria de protecció civil.


14. Aprovació del conveni entre l'Ajuntament de Manlleu i el Consell Comarcal d'Osona per a l'encàrrec de gestió dels ajuts per a l'alumnat del municipi de Manlleu per a llibres, material escolar i activitats dins de l'horari lectiu curs 2022/2023.


15. Aprovació de la liquidació del cànon del contracte per a la gestió del servei municipal d'abastament d'aigua potable corresponent als exercicis 2019, 2020 i 2021.


16. Aprovació del plec de prescripcions tècniques i administratives particulars; de l'expedient de contractació; i de l'obertura del procediment d'adjudicació del contracte de concessió de serveis per a la gestió i explotació de l'aparcament al subsol de la plaça Fra Bernadí i de l'aparcament en superfície controlat per parquímetres en determinades zones de la ciutat


17. Adhesió a l'Acord de la Cimera de la Qualitat de l'Aire de Catalunya celebrada el 18/03/2022 a Barcelona.


18. Donar compte dels Decrets d'Alcaldia i de les resolucions de les regidories amb competències resolutòries delegades del núm. 183 al núm. 478 per al període comprès entre els dies 3 de febrer al 16 de març de 2022.


19. Donar compte de les actes de la Junta de Govern Local.


20. Informació de les regidories.


21. Precs i preguntes.


 

Etiquetes:
Política Municipal