24 d'abril de 2024

Assumpta Riera i Joan Nogué presenten a Can Puget l'exposició «Art de primavera»

Els dos artistes han descobert l'art de la pintura durant la jubilació

elter.net 30 de març de 2022 a les 10:22
Pol Robles, comissari de la sala d'exposicions, amb Assumpta Riera i Joan Nogué | elter.net

La sala d’exposicions de Can Puget acull una nova exposició durant aquest mes d’abril. Es tracta d’”Art de primavera”, una col·lecció de pintures realitzades per Assumpta Riera i Joan Nogué.


Els dos artistes han descobert l’art durant la jubilació. L’Assumpta, quan era jove havia pintat, però mai hi havia dedicat molt temps. En Joan ho va descobrir quan es va jubilar. Els dos protagonistes han quedat fascinats per la pintura i hi dediquen moltes hores, fruit d’això, aquesta exposició que es podrà veure a la sala d’exposicions de Can Puget del 2 d’abril a l’1 de maig. Els artistes ocupen el seu temps i estimulen la seva imaginació en la creativitat que representa pintar, sigui a l’oli, a l’aquarel·la, dibuix en grafit o en pastel. Ara volen donar a conèixer les seves obres i continuar treballant per tal d’enriquir els seus treballs. En aquest enllaç podeu escoltar una entrevista amb els dos pintors.


L’exposició “Art de primavera”, que s’inaugura aquest divendres, 1 d’abril, a les 20h, forma part dels actes de la “Primavera (en)cantada” a Manlleu i es podrà veure de dijous a diumenge de 18 a 20h. Agafa el testimoni de “Des de les nostres arrels”, l’exposició col·lectiva feta per dones artistes que s’ha programat en el marc del Dia Internacional de la Dona.

Etiquetes:
Cultura