26 d'abril de 2024

La derrota contra l'Alcoi complica la permanència del CP Manlleu masculí a l'OK Lliga (2-4)

El femení, molt solvent, guanya a casa contra l'Igualada (5-2)

elter.net 4 d'abril de 2022 a les 09:40
Punt final a la incursió dels manlleuencs a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal | Sebas Moncusí

Partit decisiu pel CP Manlleu. La derrota contra l’Alcoi significa haver d’arribar al “play-out”, i guanyar-lo, per mantenir la categoria.

Queden 6 punts en joc. El conjunt entrenat per Quim Casalí i Arnau Casanovas va fer dissabte un bon partit, però el porter rival, Marc Grau, ho va parar pràcticament tot.

Els locals van sortir a la pista decidits a obtenir la victòria. La gran ocasió de gol que Biel Pujadas va tenir al minut 22 encapçalava una llista llarguíssima d’oportunitats que no entrarien. El partit tenia molta velocitat i estava marcat per un atac manlleuenc constant. Tot i això, sense tantes ocasions, era l’Alcoi qui sempre aconseguia marcar. Ferran Formatjé va ser l’autor dels dos primers gols del conjunt rival: un d’aquests, aprofitant un rebuig de Xevi Arcas (18’) i l’altre, amb un xut potent des de la banda.

Emoció fins al final. Biel Pujadas no va poder transformar un penal a favor, però gairebé a continuació, va arribar el fruit de l’esforç manlleuenc. Aleix Borregán va marcar amb un xut creuat des de la banda i David Navarro, amb una gran acció individual, va posar l’empat. El Manlleu agafava embranzida, però l’Alcoi, després de fallar una falta directa, es tornava a posar per davant. En els últims instants, amb un Manlleu completament bolcat a l’atac, el conjunt rival va fer el quart.

La derrota manté el conjunt manlleuenc en una situació complicada a l’OK Lliga. Els osonencs son penúltims amb 17 punts i ja no poden assolir la salvació directa. Això sí, tenen els llocs de “play-out” a un i tres punts respectivament, quan en falten sis en joc. El “play-out” el disputen entre ells l’onzè i el dotzè classificat i, el vencedor de l’eliminatòria, se salva; el perdedor, baixa a OK Lliga. Actualment, aquestes posicions les ocupen el Palafrugell i el Girona. Els dos últims partits dels manlleuencs son a domicili contra el Caldes i a casa contra el Liceo en l’última jornada.

La connexió entre Casarramona i Díez va ser clau per aconseguir la victòria manlleuenca contra l’Igualada (5-2)

El Martinelia CP Manlleu femení continua ampliant la seva ratxa de victòries, cinc consecutives, després de superar a l’Igualada, setè classificat de l’OK Lliga Iberdrola (5-2). Les manlleuenques van ser superiors, però l’Igualada va saber generar perill i plantar cara a l’equip entrenat per Jordi Boada, que es troba en un gran moment.

Bona arrencada del Martinelia CP Manlleu, que es va avançar en el marcador ràpidament. Maria Anglada va aprofitar un rebuig de la portera rival i va rematar la pilota al fons de la porteria (2’). En aquest inici, l’equip manlleuenc gaudia de llargues possessions, però l’Igualada va saber girar la truita, marcar amb un xut des de la frontal de l’àrea i generar molt perill, sobretot, durant els minuts que va disposar de superioritat numèrica per una targeta blava sobre Ona Castellví.

Anna Casarramona i Maria Díez es van arremangar i amb un parell de minuts van tornar a girar el partit. Quan faltaven 7 minuts per acabar la primera part, la jugadora manlleuenca va robar una pilota al mig del camp, va fer una paret ràpida amb Maria Díez i va superar a Cristina Riba. Gairebé a continuació, una altra acció conjunta entre les dues jugadores, va acabar en gol, però aquest cop, va ser obra de Díez. En la segona meitat, les igualadines van sortir endollades i amb ganes de revertir la situació. Van generar algunes ocasions, tanmateix, qui va marcar va ser, de nou, el Manlleu. Ona Castellví es va colar pel mig de la defensa rival, gairebé sense angle, i va marcar el quart (19’). Uns minuts després, María Díez ho va tornar a fer amb una diagonal que va acabar en un xut potent, que va entrar.

Després de la victòria, l’equip de Jordi Boada afronta ara una setmana clau: dijous visiten el líder de l’OK Lliga, el Vila-sana, i dissabte es juguen ser a la final a quatre de la Copa d’Europa a la pista del vigent campió, el Palau.