23 d'abril de 2024

El CP Manlleu ha de guanyar a Caldes per seguir amb opcions de disputar el «play-out» per no baixar de categoria

Els manlleuencs afronten la penúltima jornada de l'OK Lliga amb l'obligació de sumar els tres punts

Raimon Roma 5 d'abril de 2022 a les 12:38
Partit decisiu per les aspiracions manlleuenques | CP Manlleu

Una setmana més, el primer equip masculí del Martinelia CP Manlleu afronta un duel decisiu. Els manlleuencs es desplacen aquest dimecres (21h, Ràdio Manlleu) a la pista del Caldes amb l’obligació de sumar els tres punts per mantenir opcions de disputar el “play-out” per no baixar de categoria.


Queden només sis punts en joc i els manlleuencs estan a un punt del Palafrugell i a tres del Girona, els dos equips que actualment estan en les places de “play-out”. L’onzè i el dotzè classificat jugaran entre ells una sèrie de partits i, el vencedor, mantindrà la categoria, mentre que el perdedor, baixarà a OK Lliga Plata. L’objectiu del Martinelia CP Manlleu, que ja no pot assolir la permanència directa, és arribar a una d’aquestes dues places i la majoria de les possibilitats passen per guanyar aquest dimecres a la pista del Caldes. Tenint en compte que el conjunt vallesà es juga ser al “play-off” pel títol i que encadenen una mala ratxa de resultats no serà gens fàcil, però és que els d’Arnau Casanovas i Quim Casalí es juguen, fins i tot, dependre d’ells mateixos en l’última jornada per accedir a jugar la promoció per no jugar.


De fet, hi ha tres escenaris possibles per quan acabi el partit entre el Caldes i el Manlleu d’aquest dimecres a la nit. El primer i l’ideal, és una victòria manlleuenca combinada amb una derrota del Palafrugell (juguen a Alcobendas) i una altra del Girona (juguen al Palau Blaugrana). En aquest cas, els manlleuencs dependrien d’ells mateixos per ser al “play-out”. En cas d’empat o derrota, els d’Osona ja no dependrien d’ells mateixos per salvar-se a l’última jornada. I l’últim supòsit, el més fatídic, seria una derrota manlleuenca demà a Caldes combinada amb una victòria del Palafrugell; els manlleuencs perdrien demà mateix la categoria.


No obstant això i tot i perdre contra l’Alcoi, el Manlleu va oferir un bon joc que el permet ser optimista per afrontar el partit a Caldes, tot i que només han aconseguit una victòria a domicili en tota la temporada. El partit d’aquest dimecres començarà a les 21h i es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu.

Etiquetes:
Esports