26 d'abril de 2024

El Martinelia CP Manlleu certifica el descens a OK Lliga Plata

Els manlleuencs perden la màxima categoria d'hoquei patins un any després de l'ascens

Raimon Roma 7 d'abril de 2022 a les 09:28
Els manlleuencs baixen a OK Lliga Plata | CP Manlleu

La derrota del CP Manlleu aquest dimecres a la pista del Caldes (5-4), combinada amb la victòria del Palafrugell a Alcobendas (5-6), va fer que els manlleuencs consumessin el descens a OK Lliga Plata tot just una temporada després de l’ascens a OK Lliga, la màxima categoria de l’hoquei patins estatal.


El partit a Caldes de Montbui d’aquest dimecres a la nit va seguir una mica la tònica d’altres derrotes que ha patit l’equip aquesta temporada. No es va jugar malament, es van reenganxar al marcador tot i perdre per tres gols a l’electrònic, però els d’Osona es van tornar a quedar amb la mel als llavis, això que un empat els hagués permès arribar amb vida a l’última jornada. El Caldes va marxar a la mitja part amb un curt 1 a 0, però uns mals minuts manlleuencs a la represa van permetre als locals eixamplar les diferències fins al 3 a 0. El Manlleu va reduir fins al 3 a 2, no obstant això els vallesans no es van deixar empatar en cap tram de l’enfrontament i les faltes directes i els penals (0/5 pels osonencs) van ser determinants.


Amb aquesta derrota es consumeix el descens pel CP Manlleu un any després de recuperar la màxima categoria. Tot i vèncer duels importants com a la pista del Noia o contra el Reus a casa fa poques setmanes, el balanç contra els equips de la zona baixa ha estat molt pobre i l’equip, tot i mostrar un bon joc, no ha sabut enllaçar bons resultats. Un dels entrenadors, Arnau Casanovas, explicava després del descens que l’equip "ha de treballar des de ja per tornar a OK Lliga i més amb un grup de jugadors molt joves que no havia tastat mai la categoria".


El Martinelia CP Manlleu dirà adeu a l’OK Lliga el 30 d’abril, quan rebrà a casa el Liceo en l’última jornada de la temporada.

Etiquetes:
Esports