25 d'abril de 2024

Manel Sala renova i seguirà una temporada més entrenant l'AEC Manlleu

Serà la quarta temporada del tècnic a l'equip, però encara no està clar que continuï el tàndem amb Àlex Farrés

Raimon Roma 8 d'abril de 2022 a les 11:00
Manel Sala continuarà dirigint l'AEC Manlleu | Marina Arisa

Queden encara tres partits perquè acabi la temporada a Primera Catalana i l’AEC Manlleu anunciava aquesta setmana que l’entrenador del primer equip, Manel Sala, continuarà la temporada que ve a la banqueta manlleuenca.


Serà el quart any de l’entrenador agafant les regnes del Manlleu. Encara amb la situació esportiva d’enguany per resoldre’s, Manel Sala i el seu equip ha fet un treball molt bo i ha obtingut bons resultats, que no s’han pogut culminar, de moment, amb la recuperació de la Tercera Divisió. No obstant això, l’equip ha crescut amb el pas de les temporades, cada any aconseguint millors resultats per ser sempre un dels candidats a estar a la part alta de la classificació. A més, Manel Sala ha mantingut una base de jugadors formada per Iván González, Joel Puntí o Martí Soler que acompanyen a les noves i talentoses fornades de futbolistes fets a casa, com Pol Pous, Pius i Ignasi Quer o Marc Roquet. Sala explica que “comencem un projecte nou i ambiciós amb moltes coses bones per descobrir”


Els últims dos anys la renovació de Manel Sala implicava també la del seu segon i peça imprescindible en el cos tècnic de l’equip, Àlex Farrés, però el club explica que per motius personals Farrés encara no ha estampat la firma a la seva renovació i, per tant, encara s’està a l’espera de saber si continuarà fent tàndem amb Manel Sala.


 

Etiquetes:
Esports