26 d'abril de 2024

El projecte d'urbanització del nou polígon del pla del Mas més a prop de fer-se realitat

L'Ajuntament de Manlleu obre el període de licitació per a les obres, que finalitzarà el 2 de maig

elter.net 9 d'abril de 2022 a les 17:38
El període per presentar una oferta es tancarà el pròxim 2 de maig | elter.net

S’ha publicat l’anunci de licitació de les obres del projecte d’urbanització de La Coromina Nord, el pla del Mas. L’Ajuntament de Manlleu va aprovar la setmana passada, amb l’abstenció de la CUP, les bases del concurs per treure la licitació.


Aquesta tindrà un pressupost que rondarà els 8,4 milions i una durada del contracte d’1 any i 3 mesos. El període per presentar ofertes es tancarà el pròxim 2 de maig.


L’ens local i els propietaris del terreny posaran a disposició de la ciutat vora 66.000 m² de sòl industrial edificable. La licitació també inclou la construcció de la ronda que connectarà el polígon amb la carretera de la Miranda. Aquesta nova via tindrà l’objectiu de descongestionar el passeig de Sant Joan o l’avinguda de Roma i alliberar aquests trams de camions.


El projecte d’urbanització del nou polígon del pla del Mas es va reprendre el 2017, quan es va aprovar per ple obrir partides per començar desenvolupar el creixement industrial per aquesta zona i la del Verdaguer. Un any després, se signava un acord amb una dotzena de propietaris del polígon per reparcel·lar més de 12 hectàrees. Després d’un periple per modificar el POUM, l’expansió del terreny industrial de Manlleu avança amb bon ritme.


En concret, s’hauran de fer treballs de demolició, moviment de terres, pavimentació, la creació de sistemes de recollida d’aigües pluvials i residuals, enllumenat públic, distribució d’energia elèctrica i fibra òptica, entre altres.  

Etiquetes:
Economia i empresa