26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu guanya a Rubí i s'assegura la segona posició a la lliga (1-3)

El CP Manlleu es queda fora de la Female League Cup després de perdre contra el Palau (2-0)

elter.net 10 d'abril de 2022 a les 16:22
A l'equip entrenat per Manel Sala li ha costat entrar en el partit i generar ocasions | Marina Arisa

L’antepenúltima jornada de Primera Catalana va enfrontar aquest diumenge a l’UE Rubí contra l’AEC Manlleu (1-3). Després de superar una primera meitat difícil, un gol de Roquet al minut 59 va donar ales al conjunt manlleuenc.


Amb aquesta victòria, l'equip consolida la segona posició i continua amb la persecució del Tona, el líder de la classificació, que aquesta setmana tampoc ha punxat i manté la distància de cinc punts.


Primera part complicada per l’AEC Manlleu. A l’equip entrenat per Manel Sala li va costar entrar en el partit i generar ocasions. Pius Quer va ser un dels els jugadors manlleuencs amb més repercussió en l’atac, però sense arribar a crear perill real. Per la seva banda, el Rubí va dominar els primers quaranta-cinc minuts i va posar a prova els reflexos de Charly uns quants cops. L’acció més destacada la va tenir Ortega, que va poder rematar completament sol a dins de l’àrea.


També a l’inici de la segona part, una mà providencial del porter manlleuenc va evitar que el Rubí encetés el marcador. Minuts després, qui obria la llauna era Marc Roquet, que a través d’una assistència de Pius Quer ses quedava sol davant del porter rival (59’). Dos minuts després, Roquet tornava a marcar de vaselina. Amb aquest avantatge, el conjunt manlleuenc va jugar més còmode i això va propiciar l’arribada del tercer, obra de Marc Pagès (84’). En els últims minuts de partit, el Rubí va tenir un penal a favor, que han pogut transformar en el primer i únic gol de l’equip local.


Quan queden sis punts en joc, el Manlleu és a cinc del líder, el Tona, que segueix tenint molt de cara l'ascens, que podria aconseguir la setmana que ve davant un Sabadell Nord ja descendit. Els manlleuencs continuen en un gran estat de forma i ja tenen assegurada la segona posició. La setmana que ve, els de Manel Sala visiten l'Horta.


El CP Manlleu no jugarà la final a quatre de la lliga europea femenina  


El primer equip femení del CP Manlleu no jugarà la Final Four de la Female League Cup que se celebrarà a Gijón el 30 d’abril i l’1 de maig. Aquest dissabte, el Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor va acollir un duel de titans entre el Generali Palau i el CP Manlleu, que es va resoldre amb victòria palauenca (2-0).


Xoc de trens a la primera meitat i moltes ocasions fallides. La pressió dels dos equips travessava la línia del mig camp. Malgrat les arribades a banda i banda, era el conjunt local qui generava més perill. Per part del Manlleu, les accions més destacades van ser alguns contraatacs que no van acabar d’arribar a bon port i l’oportunitat clara de Nara López sola davant de porteria (19’), que no va entrar. El marcador va seguir encallat en l’empat a zero durant tota la primera part.


En la segona, Maria Díez no va poder transformar un penal a favor (30’) i un minut després, Aina Florenza va obrir la llauna amb una gran jugada individual. Quan faltaven sis minuts per acabar el partit, la mateixa jugadora va aprofitar una pilota morta que va quedar davant d’Anna Ferrer, per marcar el segon.


L’entrenador del CP Manlleu femení, Jordi Boada, va explicar als micròfons de Ràdio Manlleu que l’equip va saber “aguantar els atacs del Palau” i tot i no tenir “el domini que acostumem a tenir” el conjunt va fer mèrits per classificar-se.

Etiquetes:
Esports