25 d'abril de 2024

La Generalitat de Catalunya obre una nova línia d'ajuts per al sector de la restauració

L'OPE Manlleu ofereix suport al teixit empresarial del municipi per accedir a aquest tipus subvencions

elter.net 10 d'abril de 2022 a les 17:21
La convocatòria es tancarà el pròxim 3 de maig | elter.net

La Generalitat de Catalunya ha obert una nova línia d’ajuts adreçada a autònoms i empreses del sector de la restauració, afectats econòmicament per la Covid-19. La convocatòria es tancarà el pròxim 3 de maig o fins que s’exhaureixi el pressupost.


L’objectiu d’aquesta subvenció és reactivar i impulsar aquestes activitats i pal·liar els efectes que van produir les restriccions preses durant el desembre i el gener del 2022, en matèria de salut pública, per a la contenció de la pandèmia.


Els autònoms i microempreses, fins a 9 treballadors, rebran 1.000 euros; les petites empreses d’un màxim de 49 persones se les subvencionarà amb 5.000 euros i les empreses de cinquanta treballadors o més, amb 15.000 euros. Les sol·licituds s’hauran de presentar per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen les bases.


L’OPE ofereix un servei de suport al teixit empresarial del municipi a l’hora d’accedir a ajuts i subvencions d’aquest tipus. Per a més informació sobre aquestes o altres ajudes, podeu contactar amb el servei a través del mail empresa@manlleu.cat o trucant al telèfon 93 782 71 61.   

Etiquetes:
Economia i empresa