26 d'abril de 2024

Taula rodona per rememorar la rellevància de Caixa Manlleu i el procés que va implicar la seva desaparició

El Museu del Ter acollirà l'esdeveniment anomenat "La fi del model de les caixes catalanes: un procés inevitable?"

elter.net 12 d'abril de 2022 a les 11:19
L'acte tindrà lloc el 22 d'abril a les 19.30h | elter.net

L’any passat el Museu del Ter va inaugurar l’exposició “Una caixa, un territori. 125 anys de la creació de Caixa Manlleu” amb motiu de l’aniversari de la seva desaparició.


La mostra, que encara està instal·lada al museu i fins a l’1 de maig, ha fet ressorgir el debat sobre el procés que va implicar la fi de l’entitat d’estalvi manlleuenca. És per això, que la Fundació Antiga Caixa Manlleu i el Museu del Ter han organitzat la taula rodona “La fi del model de les caixes catalanes: un procés inevitable?”. L’esdeveniment, que pretén reflexionar i debatre sobre aquell moment transcendental que va canviar el panorama econòmic català, comptarà amb quatre persones que van viure en primera línia tot el procés.


Antoni Castells, professor emèrit de la UB i exconseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya; Antoni Garrido, catedràtic d’economia aplicada de la UB i membre de l’Institut d’Economia de Barcelona (IEB); Jordi Espona, advocat, exsecretari general de Caixa Manlleu i excap d’assessoria jurídica d’Unnim; i Jaume Ribera, professor d’IESE i expresident de Caixa Terrassa i d’Unnim. A més, la taula estarà moderada per Pilar Abril, subcap d’economia de TV3.


L’acte es farà el pròxim 22 d’abril a les 19:30h al Museu del Ter i també es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’entitat cultural.

Etiquetes:
Cultura