26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu ja té un ull posat en la pròxima temporada

El club manlleuenc ha anunciat la renovació de l'entrenador Manel Sala, Martí Soler, Pius Quer i Marc Grifell

elter.net 13 d'abril de 2022 a les 17:55
A poc a poc, l'AEC Manlleu va informant de les novetats sobre la plantilla que jugarà l'any que ve | Marina Arisa

L’AEC Manlleu va anunciar la setmana passada la renovació de l’entrenador del primer equip, Manel Sala. Des de llavors, poc a poc, el club manlleuenc ha anat informant sobre les novetats referents a la plantilla que jugarà a Manlleu la pròxima temporada. El capità, Martí Soler, va ser el primer de confirmar la seva continuïtat.


Dues setmanes abans de l’anunci oficial, Soler es va reunir amb la nova junta per decidir el seu futur esportiu. Les dues parts van arribar ràpidament a un acord. Martí Soler lluirà un any més el braçalet de capità, amb el mateix propòsit que ha expressat moltes vegades: tornar a l’equip a Tercera Divisió.


En declaracions a elter.net, el jugador manlleuenc ha dit que està “molt a gust jugant a Manlleu” i que el suport incondicional de l’afició manlleuenca el dia del partit contra el Tona el va animar a seguir. També ha assegurat que té “confiança plena en la nova junta” i que està segur que farà el millor pel club.


Soler ha explicat que li “agradaria que tot l’equip renovés” i que “cada dia obro als meus companys per Whatsapp perquè es quedin”. De moment, dos jugadors han confirmat que seguiran vestint la samarreta groc-i-vermella, Pius Quer i Marc Grifell.

Etiquetes:
Esports