26 d'abril de 2024

La 3a edició dels pressupostos participatius rep 152 propostes

Enguany la iniciativa involucra els barris de la Cavalleria, la Salut, el Puig-Teuleria i la Coromina

elter.net 14 d'abril de 2022 a les 16:52
Els pressupostos participatius d'enguany estan dotats amb 40.000 euros | elter.net

L’Ajuntament de Manlleu es troba immers en la tercera edició dels pressupostos participatius dotats amb 40.000 euros. Enguany els barris escollits són els de la Cavalleria, la Salut, el Puig-Teuleria i la Coromina (zona no industrial).


A principis d’aquest mes, es va tancar la primera fase del procés. En aquest període, encetat durant el febrer, la ciutadania ha presentat un total de 152 idees, que seran valorades pels tècnics municipals. Entre els projectes suggerits, hi trobem millorar la il·luminació dels carrers, incorporar elements reductors de la velocitat a diferents punts i un parc infantil a la plaça de les Dones del Ter.


A partir d’aquí, es farà el procés de validació que s’allargarà fins a l’1 de juny i que descartarà aquells projectes que no siguin viables. Dues setmanes després, s’organitzarà un taller al Museu del Ter on s’escolliran les 15 propostes finalistes. El 4 de juliol es presentaran davant de tota la ciutadania aquestes idees i aquell mateix dia començarà el procés de votació, que finalitzarà el 18 de juliol. 10 dies després, es donaran a conèixer les propostes guanyadores.

Etiquetes:
Societat