27 d'abril de 2024

L'Associació de veïns del barri de l'Erm organitza una expo-subhasta solidària per Sant Jordi

Els diners recaptats es donaran al Sarró, el banc d'aliments de Manlleu

elter.net 17 d'abril de 2022 a les 12:53
La mostra estarà exposada el 22 i 23 d'abril | elter.net

L’Associació de veïns del barri de l’Erm està preparant una expo-subhasta solidària que té com a principal objectiu recaptar diners pel banc d’aliments de Manlleu, el Sarró.


La sala d’exposicions de Can Puget acollirà les obres el divendres 22 i el dissabte 23 d’abril, diada de Sant Jordi. Les pintures a l'oli que formen la mostra, han estat elaborades per artistes manlleuencs. Els interessats podran fer la seva puja durant aquests dos dies, en horari de 16 a 20h. El segon i últim dia a les 19h, es farà la cloenda, amb el repartiment de les peces i de tres premis pels autors. La iniciativa rep el suport del Taller d’Art Juan Varea, l’Ajuntament de Manlleu–Participació Ciutadana, Anglada Electrodomèstics i la Ferreteria Dalmau.


L’entitat manlleuenca, fundada el 1978, es dedica a promocionar i desenvolupar activitats socials i culturals a la ciutat: tallers, tornejos esportius, accions solidàries i les emblemàtiques Festes del barri. El banc d'aliments El Sarró es troba ubicat al passeig del Ter, 7. Per a més informació sobre la seva activitat, podeu contactar-hi a través del mail bsocial@manlleu.cat o trucant al 93 851 08 48.

Etiquetes:
Societat