25 d'abril de 2024

«Mediterráneo», la pel·lícula del Cicle Gaudí d'aquest diumenge al cinema de Gràcia

Ariadna Dot, productora de la pel·lícula, assistirà a la projecció a Manlleu

elter.net 19 d'abril de 2022 a les 09:25
La pel·lícula es podrà veure al cinema Casal de Gràcia | elter.net

L’últim diumenge de cada mes, el cinema Casal de Gràcia de Manlleu acull la projecció d’una pel·lícula en català en el marc del Cicle de Cinema Gaudí.


El film que es podrà veure és “Mediterráneo”, del director Marcel Barrena. La sinopsi explica el viatge fins a l'illa de Lesbos, a Grècia, de dos socorristes, que queden impactats per la fotografia d'un nen ofegat a les aigües del Mediterrani. En arribar, descobreixen una realitat esfereïdora: milers de persones arrisquen les seves vides cada dia creuant el mar en embarcacions precàries i fugint de conflictes armats. No obstant això, ningú exerceix tasques de rescat. Amb l’Esther, en Nico i altres membres de l'equip, lluitaran per complir una comesa, donant suport a persones que ho necessiten. Per a tots, aquest viatge inicial suposarà una odissea que marcarà les seves vides.


Una de les productores de la pel·lícula és Ariadna Dot, que diumenge serà a Gràcia per fer una mica de col·loqui. La projecció començarà a les 19h i l’entrada té un preu de 4,50 euros.

Etiquetes:
Cultura