24 d'abril de 2024

El CP Manlleu s'enfrontarà a l'Igualada als quarts de final de la Copa de la Reina

Les manlleuenques, vigents campiones de la competició, defensaran el títol aconseguit el curs passat a Galícia

elter.net 20 d'abril de 2022 a les 12:05
El CP Manlleu és el vigent campió de la competició | FEP

Aquest matí s’ha fet a Lleida, seu de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina d’hoquei patins 2022, el sorteig de la competició, que ha emparellat als quarts de final el Martinelia CP Manlleu amb l’Igualada.


Les manlleuenques tindran la complicada missió de defensar el títol obtingut la temporada passada a Galícia, quan van derrotar el Palau a la final per proclamar-se campiones de la Copa de la Reina per segon cop en la seva història. En el sorteig d’aquest matí, el Martinelia CP Manlleu, que era cap de sèrie, es veurà les cares amb l’Igualada, que va finalitzar sisè la primera volta de l’OK Lliga, classificant-se així per la competició, que es jugarà a Lleida del 5 al 8 de maig. Els precedents a la lliga aquesta temporada entre els dos equips son favorables a les osonenques, que van guanyar els dos duels contra les de l’Anoia. El partit entre Manlleu i Igualada dels quarts de final de la Copa de la Reina es disputarà el divendres 6 de maig.


En cas d’accedir a semifinals, les de Jordi Boada es veurien les cares amb el vencedor del partit entre el Telecable Gijón i el Voltregà. A l’altra banda del quadre, els quarts de final son: Palau - Cerdanyola i Vila-sana – Liceo. Les semifinals es disputaran el dissabte 7 de maig i la final, el diumenge 8 de maig. El mateix cap de setmana i a la mateixa seu, a Lleida, també es disputarà la Copa del Rei d’hoquei patins masculí.

Etiquetes:
Esports