25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu cau al camp de l'Horta en la penúltima jornada de lliga (3-0)

Una mala primera meitat va condemnar a l'equip de Manel Sala

Elter.net 24 d'abril de 2022 a les 18:35
La setmana que ve es jugarà l'última jornada de lliga, on el Manlleu rebrà el Sant Just | Marina Arisa

El primer equip de l'AEC Manlleu va caure derrotat aquest diumenge al camp de l'Horta (3-0), en la penúltima jornada de lliga i en l'últim desplaçament de la temporada pel conjunt osonenc.


L’Horta es va avançar al marcador amb un gol matiner de Nacho. La diana va agafar al Manlleu amb la guàrdia baixa i en la primera meitat es va decidir l'enfrontament. L'equip entrenat per Manel Sala va generar poc en atac. En el primer temps, Roquet va protagonitzar una de les accions més clares dels manlleuencs, però no va arribar a bon port. Un error en la defensa del Manlleu li va costar el segon gol. Abans d’acabar la primera part, l’Horta marcava el tercer, de nou, a conseqüència d'una mala defensa del conjunt groc i vermell. Al descans el marcador ja era de 3 a 0, posant molt coll amunt qualsevol opció de puntuar a Barcelona.


Al Manlleu li va costar anar a l’atac i no es va trobar còmode en cap moment. L’Horta, en canvi, va tenir la possessió i les ocasions més perilloses. La segona meitat va començar amb un joc dinàmic, però sense rematades a porteria. L’Horta va baixar el ritme, cosa que no van aprofitar els de Manel Sala, que un cop acabat el partit es mostrava crític assegurant que era "una de les pitjors derrotes que hem tingut" i que "tot ha sortit del revés".


Tot i la derrota, el Manlleu consolida la seva segona posició del grup dos de Primera Catalana. Per altra banda, el Tona va certificar el seu ascens a Tercera Divisió, després de guanyar el Sabadell Nord. La setmana que ve es jugarà l’última jornada de lliga al Municipal d’Esports, on el Manlleu rebrà el Sant Just.

Etiquetes:
Esports