25 d'abril de 2024

La regidora Núria Martínez agafa les competències de la regidoria d'esports

Substitueix Aleix Estrada, que deixa Junts Per Catalunya per seguir com a regidor no adscrit

elter.net 29 d'abril de 2022 a les 12:20
Núria Martínez és la nova regidora d'esports | elter.net

Després del ple d’aquest passat mes d’abril, l’exregidor d’esports de l’Ajuntament de Manlleu, Aleix Estrada, acabarà la legislatura com a regidor no adscrit després de deixar Junts Per Catalunya, de mutu acord, arran de l’afer pel seu posicionament vers el feminisme o l’abordatge a les violències masclistes, entre d’altres.


L’alcalde, Àlex Garrido, li va retirar fa unes setmanes les competències de la regidoria d’esports a Aleix Estrada, que passa a ser regidor no adscrit -com també ho és Paco Zambrana-, de manera que tindrà un paper d’oposició, com ja va destacar amb les seves intervencions en el ple d’aquest mes d’abril. Va aprofitar les seves primeres intervencions per demanar que tirin endavant projectes que ha treballat els últims anys amb la seva regidoria com és el cas dels nous vestidors i el nou bar del camp de l’AEC Manlleu.


La retirada de les competències d’esports a Aleix Estrada fa que aquesta cartera se la quedi Núria Martínez, també de JuntsXCat i fins aquesta setmana regidora de Participació Ciutadana. Aquesta última regidoria no l’agafarà cap altre regidor o regidora en concret, sinó que es repartirà entre els membres del partit.

Etiquetes:
Política Municipal