27 d'abril de 2024

El CP Manlleu, a la reconquesta de la Copa de la Reina

Les vigents campiones disputen els quarts de final divendres contra l'Igualada

Raimon Roma 4 de maig de 2022 a les 09:48
El Manlleu, amb el títol de Copa aconseguit el curs passat | FEP-Luis Velasco

Del 5 al 8 de maig, aquest pròxim cap de setmana, es disputa a Lleida la Copa de la Reina i la Copa del Rei d’hoquei patins. El Martinelia CP Manlleu femení, vigent campió, defensarà el títol aconseguit la temporada passada a la Corunya.


Les de Jordi Boada es desplacen a Lleida per afrontar un dels dos títols que pot guanyar aquesta temporada. El partit de quarts de final afrontarà, divendres a les 13:30h i en directe a Ràdio Manlleu, el conjunt manlleuenc amb l’Igualada. A priori les d’Osona son favorites per accedir a les semifinals, però en aquest torneig, amb partits únics i tensió per passar ronda, pot passar de tot. No obstant això, les manlleuenques, que el passat diumenge es van classificar matemàticament per jugar el “play-off” de l’OK Lliga, arriben amb confiança a la cita i amb l’ambició de ser dissabte a les semifinals on, en cas d’accedir-hi, jugarien contra el vencedor de l’eliminatòria de quarts de final entre el Telecable Gijón i el Voltregà. Tots els partits que jugui el CP Manlleu en aquesta competició es podran seguir en directe a Ràdio Manlleu.


Les manlleuenques confien a repetir l’èxit de la temporada passada. Les de Jordi Boada van superar el poderós Palau a la final, disputant un partit excels, fita que hauran de repetir enguany a causa de l’alt nivell d’hoquei patins que estan mostrant tots els equips que estan en la competició. A l’altra banda del quadre, els partits dels quarts de final es jugaran aquest dijous, 5 de maig. Palau-Cerdanyola i Vila-sana-Liceo son els emparellaments, i els vencedors disputaran una de les semifinals.

Etiquetes:
Esports