24 d'abril de 2024

Manlleu s'incorpora a l'Aliança Catalunya 2030

Àlex Garrido va signar un acord de compromís per treballar per l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

elter.net 4 de maig de 2022 a les 10:36
L'alcalde, Àlex Garrido, en el moment de signar l'acord | Aj. Manlleu

L’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, va signar l’acord nacional per l’Agenda 2030 a Catalunya, amb el compromís de treballar per l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).


Es van reunir representants de més de 60 organitzacions membres de l’Aliança Catalunya 2030 (entitats públiques i privades) per començar a treballar el pla d’acció per accelerar l’assoliment dels ODS. La sessió va servir per definir el calendari de reunions de l’organisme i el pla de treball per a l’any 2022, així com per tractar el procés de participació de l'Aliança en la definició dels deu reptes per al desenvolupament sostenible i les polítiques palanca. El pla d’acció que es va discutir a la reunió inclou la realització de reunions trimestrals amb tots els membres i iniciatives formatives sobre aspectes clau per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb una perspectiva multisectorial.


El Ple de l’Ajuntament de Manlleu va aprovar el febrer 2021 l’adhesió a l’Aliança Catalunya 2030 per complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de de les Nacions Unides i el Full de Ruta de l’Agenda 2030 Manlleu. Aquest, recull els 35 compromisos a assolir al municipi amb objectius socials, econòmics i ambientals que inclouen 122 actuacions.

Etiquetes:
Política Municipal