25 d'abril de 2024

Biel Pujadas no seguirà en el CP Manlleu la pròxima temporada

El capità se'n va assegurant que tornarà algun dia

elter.net 7 de maig de 2022 a les 12:07
La temporada que ve, Biel Pujadas jugarà amb l'Alcoi | Sebas Moncusí

Després de 19 anys patinant a la pista del CP Manlleu, Biel Pujadas no continuarà en el club manlleuenc la pròxima temporada. El capità del primer equip masculí ho va anunciar a principis d’aquesta setmana a través de les seves xarxes socials. El seu club de formació també va fer ressò de la notícia.


L’afició, els companys de pista i l’equip tècnic del Manlleu van reaccionar ràpidament a la publicació, demostrant el seu suport. Xevi Arcas, per exemple, va desitjar-li que continués gaudint “d’aquest esport que tant estimem” i l’entrenador Quim Casalí va dir-li que es mereix el millor i que tornés quan volgués.


Pujadas ha sigut campió d’Espanya júnior i juvenil i campió de Catalunya júnior. En aquesta darrera temporada, va liderar l’aventura del Martinelia CP Manlleu a l’OK Lliga i va fer un total de 21 dianes. El jugador manlleuenc de 22 anys va explicar que “la vida són etapes” i que “ara toca mirar nous reptes”. El capità tanca el comunicat assegurant que tornarà algun dia.


La temporada que ve, Biel Pujadas jugarà amb l'Alcoi sota les ordres de Lorenzo Pastor. El conjunt es troba en la màxima categoria de l'hoquei estatal i l'any que ve tornarà a jugar en la competició europea.

Etiquetes:
Esports