26 d'abril de 2024

El CP Manlleu jugarà la gran final de la Copa de la Reina

Excel·lent partit de les manlleuenques a semifinals per eleiminar el Telecable Gijón (1-2)

Raimon Roma 7 de maig de 2022 a les 14:43
Les manlleuenques, a la final de la Copa de la Reina | RFEP

Victòria del Martinelia CP Manlleu a les semifinals de la Copa de la Reina contra el Telecable (1-2), que classifica a les de Jordi Boada per la gran final de demà, on es veuran les cares amb el Palau (11:30h), reeditant la final de l'any passat.

El CP Manlleu ha començat l'eliminatòria tancant el Telecable al seu propi camp. Fruit d'això, quan tot just s'havien disputat sis minuts de partit, Nara López anotava el primer per les manlleuenques amb una bona palada a la mitja volta. Amb el gol, les manlleuenques s'han encoretjat però han topat amb la portera xilena Fernanda Hidalgo, que ha parat ocasions clares de gol de les d'Osona. Poc després, una errada defensiva propiciava l'empat del Gijón, mitjançant Sara Roces. Les asturianes han anat de menys a més i al tram final del primer temps han posat a prova la portera del Manlleu, Anna Ferrer, que ha vist com el seu equip mantenia l'equilibri a l'electrònic en una igualada primera meitat.

La segona part ha començat tal com ha acabat la primera, amb màxima emoció i igualtat dins la pista entre dos equips que es podrien haver trobat perfectament a la final. Cap dels dos equips gaudia d'oportunitats molt clares de gol i el temps corria sense que s'hi posés remei. Fins que ha aparegut Maria Díez, la "Peke". Quan faltaven dotze minuts pel final, la jugadora igualadina del CP Manlleu enganxava una pilota a mitja altura per, amb molta precisió, fer l'1 a 2, que acabaria sent definitiu. Fins al final, les de Jordi Boada han fet un treball defensiu magnífic, sense concedir gaires opcions al conjunt asturià, que tot i jugar l'últim minut amb cinc jugadores de pista no ha pogut aconseguir l'empat.

I, ara, la gran final. El CP Manlleu es veurà les cares amb el Palau aquest diumenge, a partir de les 11:30h i en directe a Ràdio Manlleu.