26 d'abril de 2024

El CP Manlleu fa història i aixeca la segona Copa de la Reina consecutiva

Les manlleuenques derroten el Palau en la tanda de penals i revaliden el títol

Raimon Roma 9 de maig de 2022 a les 14:31
Maria Díez ha marcat el penal que ha donat la victòria al CP Manlleu | elter.net

El Martinelia CP Manlleu va aixecar aquest diumenge a Lleida la tercera Copa de la Reina de la seva història, la segona consecutiva, després de vèncer al Palau en la tanda de penals (el partit finalitzava 3-3). El conjunt manlleuenc va repetir la fita de l’any passat, quan va obtenir també el títol davant les palauenques. Ahir, la diana de Maria Díez en l’últim penal va sentenciar duel molt igualat i espectacular entre els dos equips.

L’enfrontament no va començar bé pels interessos manlleuencs. La jugadora del Palau Laura Puigdueta va estrenar el marcador aprofitant un rebot. Tot i això, el Manlleu va saber reaccionar ràpidament i, gairebé a continuació, Maria Díez posava l’empat. Malgrat aquest inici accidentat, gran primera part de l’equip entrenat per Jordi Boada, que va defensar i atacar amb una gran precisió. Just abans del descans, Nara López va fer el segon pel Manlleu.
A les manlleuenques els hi va tocar defensar el resultat i ho van aconseguir durant gran part del segon temps. Al Palau li costava generar perill, però ho va seguir intentant. Finalment, arribava el premi a la insistència. Carla Fontdeglòria va trobar el forat amb un xut exterior que Anna Ferrer no va veure (45’). Gerro d’aigua freda pel Manlleu, que va haver de prémer les dents per reunir totes les forces que li quedaven i afrontar els minuts de la pròrroga.

Carla Fontdeglòria va ser la primera en marcar, però Nara López va tornar a posar l’empat en el marcador i enviava el partit a la tanda de penals. Les manlleuenques van fallar els dos primers, però Anna Bulló i Nara López van reconduir la situació, amb grans intervencions d’Anna Ferrer sota pals. Finalment, Maria Díez va marcar el penal que donava el títol al CP Manlleu. La cirereta perfecta a una carrera esportiva excel·lent per la jugadora igualadina.

Amb aquesta espectacular victòria a Lleida, el Martinelia CP Manlleu aconsegueix la segona Copa de la Reina consecutiva, després de l’obtinguda a Galícia l’any passat, i la tercera de la seva història.

Etiquetes:
Esports