26 d'abril de 2024

Programes especials de «Backstage» a la sala d'exposicions de Can Puget i de «Salvem el Coro» al Museu del Ter

«Indians» presentarà el seu últim disc en un concert en directe i l'espai d'història de Ràdio Manlleu fa 100 programes

elter.net 10 de maig de 2022 a les 11:55
Els "Indians" actuaran a Can Puget en el programa "Backstage"

Aquest pròxim divendres, Ràdio Manlleu prepara dos programes especials amb motius diferents: música i cultura a la sala d’exposicions de Can Puget i al Museu del Ter.


A les 19h d’aquest divendres, 13 de maig, el Museu del Ter acollirà el programa número 100 de “Salvem el Coro”, l’espai d’història manlleuenca que presenta cada divendres a Ràdio Manlleu l’Eloi Rubio. El programa va néixer fa cinc anys i arriba al centenar d’episodis, sempre comptant amb representants i protagonistes de diferents entitats culturals per explicar la història i l’actualitat del municipi. Alguns d’aquests protagonistes que passen pel programa, com la regidora de Cultura i Mitjans, Eva Font o la directora de la Biblioteca Municipal, Núria Silvestre, també seran aquest divendres al Museu del Ter en aquest especial “Salvem el Coro” amb motiu del programa número 100.


D’altra banda, a partir de les 20h d’aquest mateix divendres, 13 de maig, a la sala d’exposicions de Can Puget, concert en directe i gravació del programa “Backstage”, amb Lluís Datis. El grup “Indians”, amb l’osonenc Dani Trabal al capdavant, presentarà el seu últim treball titulat “Ven conmigo”. El programa es gravarà i s’emetrà al 107 FM el pròxim 18 de maig. Un hora de ràdio i música en directe, a més, amb servei de bar gentilesa de La Grange Rock Club Manlleu. L’entrada per veure aquest programa-concert és gratuïta.

"Indians", al Backstage aquest divendres

Programa 100 de Salvem el Coro

Etiquetes:
Cultura