24 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení no aconsegueix marcar i cau davant del Gijón (2-0)

El partit era decisiu de cara al playoff que jugaran els quatre primers equips de la classificació

elter.net 14 de maig de 2022 a les 18:56
La portera Abril Alonso ha firmat una gran primera part

El primer equip femení del CP Manlleu es va desplaçar fins al Principat d’Astúries per jugar la 24a jornada de l’OK Lliga Iberdrola (2-0).

Enfrontament important entre dos rivals directes. El Martinelia CP Manlleu i el Telecable Gijón s’han classificat pel playoff, que només juguen els quatre primers, però encara queden dues jornades per finalitzar la segona volta i encara estan per determinar l’ordre de les primeres posicions.

Primera meitat sense gols. El duel entre aquests dos grans equips va començar amb una ofensiva aclaparant i una gran suma d’ocasions per les dues bandes. L’acció més destacada del Gijón, un remat de la capitana asturiana Lolo (18’), que es va plantar sola davant d’Abril Alonso. Per part del Manlleu, diverses jugades individuals, sobretot, d’Anna Casarramona i Maria Díez. Tot i això, el marcador es va mantenir a zero.

Després del descans, el conjunt local va trencar ràpidament l’empat. Lolo va xutar des del mig camp i Marta González la va tocar per enviar-la al fons de la porteria (21’). El resultat va aguantar igual durant molts minuts, tot i que el Manlleu va tenir una falta directa a favor i el Gijón, un penal. Finalment, Sara Roces va fer el segon, després d’escapar-se de la seva defensora (3’).