26 d'abril de 2024

El Museu del Ter se suma a la iniciativa «El poder dels museus d'Osona» i organitza dos dies d'activitats

La proposta s'emmarca dins la celebració del Dia Internacional dels Museus on participen 11 entitats i espais culturals

elter.net 15 de maig de 2022 a les 10:39
La iniciativa té per objectiu promocionar i acostar la cultura que ofereix la comarca d'Osona

Enguany la celebració del Dia Internacional dels Museus a Osona porta el lema “El poder dels museus” i compta amb la participació d’onze equipaments museístics, que organitzaran activitats i jornades de portes obertes fins al 22 de maig.


El Museu del Ter també se suma a la iniciativa, que té per objectiu promocionar i acostar la cultura que ofereix la comarca d’Osona. El 21 i 22 de maig, l’equipament manlleuenc té previst organitzar jornades de portes obertes i una visita teatralitzada “L’esperit del Ter”.


S’han preparat demostracions del funcionament de la turbina Fontaine i de les màquines del procés de filatura mogudes, únicament, amb la força de l’aigua. En la visita teatralitzada, els visitants podran veure com era el treball i la ciutat de Manlleu a principis del segle XX. Per aquesta darrera proposta, caldrà inscriure’s a través de la pàgina web del Museu del Ter o trucant al 93 851 51 76.


També es podran visitar, de 10 a 14h, les exposicions permanents “La fàbrica del riu”, “La societat industrial. 1845-1935” i “Els rius mediterranis”.    

Etiquetes:
Cultura