27 d'abril de 2024

L'Embarcador del Ter engega la temporada amb el concert de Svalbar

El projecte de Dani Rifà també ha renovat la carta i la imatge gràfica

elter.net 15 de maig de 2022 a les 18:40
L'establiment va escalfar motors amb una degustació per perfilar la carta del 2022 | elter.net

L’Embarcador del Ter ha estrenat la temporada amb el concert de Svalbar, novetats a la carta i una nova imatge gràfica. L’espai va obrir aquest divendres passat i romandrà obert fins al 4 de setembre.


El projecte de Dani Rifà va escalfar motors amb una degustació per perfilar la carta del 2022. De moment, la proposta ha incorporat pop a la brasa amb patates salades, coulant de xocolata del Forn Sant Roc i gambots a la brasa amb llit de sal i oli del Troç amb romaní.


Les versions de rock del grup osonenc Svalbar van amenitzar l’obertura del passat divendres. L’actuació va començar puntual a les 22h i es van interpretar temes com “Tainted Love” de Soft Cell o “Treat Her Right” de Roy Head & The Traits. La banda, que va començar el seu camí fa uns 4 anys, està formada per David Casas a la veu, Abel Tresserra al baix, Robin i Joan Arumí a la guitarra i als coros, Pere Marin al saxo, Aniol Valls a la bateria i Xevi Valls als teclats. 


Enguany, també s’ha renovat la imatge gràfica de l’Embarcador del Ter. La silueta d’una cigonya continua sent l’element principal, però la paleta de colors ha canviat, ara s’utilitza el groc i el blanc. Les publicacions a les seves xarxes socials apareixen del revés perquè “aquest any haurem de posar el món del dret una altra vegada”.

Etiquetes:
Societat