24 d'abril de 2024

El manlleuenc Marc Gascón publica el seu nou llibre «Ask Why!»

«Ask Why!» és un llibre pensat en català però ideat per poder vendre a tot el món

Albert Solanich 20 de maig de 2022 a les 12:15
El llibre és totalment il·lustrat, per això el fet que sigui en anglès no suposa una barrera

El passat divendres 13 de maig, el Manlleuenc Marc Gascón va publicar “Ask Why!” (Pregunta per què!), un llibre on convida el lector  a pensar críticament molts dels coneixements que donem per sabuts i que no tenen fonaments prou sòlids o que, senzillament, són erronis.


“Ask Why!” és un llibre totalment il·lustrat, per això el fet que sigui en anglès no suposa una barrera per a lectors que no estiguin familiaritzats amb la llengua. El llibre ha estat il·lustrat gràcies a la col·laboració del dibuixant i dissenyador moianès Eduard Altarriba. En dobles pàgines, s’explica primer allò que es creu o s’accepta i al costat l’alternativa real. Tanmateix, el fet que es tracti d’un llibre il·lustrat ofereix la possibilitat d’englobar més d’un públic, ja que és un llibre pensat per a adults, però que també pot estar perfectament adreçat pels més joves. El llibre ja està disponible a dues llibreries de Manlleu: Llibreria Can Conti, i Librería Marisa. D’aquesta mateixa manera aviat estarà disponible també a llibreries de Girona, Manresa, Olot, i Vic.


L’autor del llibre, apunta que en la societat d’avui dia és necessari preguntar-se el perquè de les coses, i aquest llibre n’és un clar exemple.

Etiquetes:
Cultura