26 d'abril de 2024

Manlleu presenta les ofertes d'activitats d'estiu amb treball cooperatiu entre l'Ajuntament i entitats

L'Ajuntament oferirà activitats d'estiu pròpies per al jovent del municipi, dins l'estratègia d'educació 360

elter.net 20 de maig de 2022 a les 11:21
Els regidors de Manlleu van presentar les ofertes d'activitats d'estiu

El passat dijous 19 de maig, es va presentar l’oferta d’activitats d’estiu que s’oferiran a la ciutat aquest estiu. La idea és oferir un nou model per les activitats d'estiu, que consisteix en un treball cooperatiu entre l'Ajuntament i totes les entitats que ofereixen o poden oferir activitats d'estiu, siguin AMPA/AFA, entitats, empreses privades o serveis municipals.


L’ajuntament actua com a aglutinador de la programació d'activitats d'estiu per garantir que siguin diverses, heterogènies i de qualitat per incrementar la participació d'infants i joves. Aquesta actuació s'emmarca dins l'estratègia d'educació 360, i vol posar a disposició de tota la ciutadania una oferta més diversificada, que garanteixi l'equitat i augmenti la participació d'infants i adolescents. Aquest any hi haurà un total de 56 activitats diferents i un total d’unes 1.500 places entre tots els casals. Els casals de l’Ajuntament tindran entre 15 i 20 places per casal, tot i que poden ser flexibles, és a dir: Si un casal no s’ha omplert, s’ampliaran les places per un altre. És el primer any que es fa, així doncs, des de l’Ajuntament pretenen gestionar-ho correctament per tal d’oferir millors possibilitats de cara a l’any que ve.


Manlleu proposa un canvi de model on s'englobin totes les activitats en una mateixa línia, des d'una perspectiva transversal que impliqui centres educatius, entitats, educació, serveis, afavorint la mobilitat i el coneixement mutu d'infants i famílies de diferents centres educatius.

Etiquetes:
Societat